Kiemelt Hírek 2018. július 10.

Egy budai bölcsiben akarta lepasszolni a gyereket a bébiszitter, hogy több ideje maradjon

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 10.
Nagy erőkkel keresik a szülőket, akik nem is sejtik, hogy milyen emberre bízták a gyermeket.

Egy budai bölcsődében próbált megszabadulni a gondjaira bízott kisbabától egy bébiszitter, aki a pénzt felvenné, a gyermekre azonban már nem szeretne vigyázni – írja a Bors.

A felelőtlen húsz év körüli pesztra a múlt héten toppant be a Bikás parkhoz közeli, panellakásban kialakított magánbölcsődébe, karján egy 6-8 hónapos kislánnyal.

Először azt kérdezte, van-e felvétel, itthagyhatja-e a gyereket. Az bölcsődevezető mondta, hogy persze, mire arról érdeklődött, hogy szükséges-e a szülei aláírása. A vezető köpni-nyelni nem tudott, miután a lány közölte, hogy ő csak a bébiszittere a gyereknek. Amikor a vezető mondta, hogy az en­gedélyek és a pa­pírok nem rögtön van­­nak meg, a lány közölte, hogy egy másik bölcsiben már holnaptól be­vennék

– mesélte az egyik bölcsis gyermek édesanyja. A bébiszitter azt is közölte, hogy havi 130 ezer forint a fizetése, és mivel az érintett bölcsődében csak havi 85 ezer forint a díj, ezért pénze is lenne, és ideje is maradna.

A kislány édesanyját egyelőre nem sikerült beazonosítani, az interneten próbálnak a nyomára bukkani, hogy jelezhessék felé, kire is bízta a kisgyermeket.

A lap kérdésére egy családjogi ügyvéd is megerősígtette: egy bébiszitter hozzájárulás nélkül még pár percre sem hagyhatja magára a rábízott gyermeket, és természetesen önhatalmúlag bölcsődébe sem írathatja be a kicsit.

Keresés az oldalon