Egy budai bölcsiben akarta lepasszolni a gyereket a bébiszitter, hogy több ideje maradjon

Nagy erőkkel keresik a szülőket, akik nem is sejtik, hogy milyen emberre bízták a gyermeket.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-10 18:48

Fotó: Thinkstock

Egy budai bölcsődében próbált megszabadulni a gondjaira bízott kisbabától egy bébiszitter, aki a pénzt felvenné, a gyermekre azonban már nem szeretne vigyázni – írja a Bors.

A felelőtlen húsz év körüli pesztra a múlt héten toppant be a Bikás parkhoz közeli, panellakásban kialakított magánbölcsődébe, karján egy 6-8 hónapos kislánnyal.

Először azt kérdezte, van-e felvétel, itthagyhatja-e a gyereket. Az bölcsődevezető mondta, hogy persze, mire arról érdeklődött, hogy szükséges-e a szülei aláírása. A vezető köpni-nyelni nem tudott, miután a lány közölte, hogy ő csak a bébiszittere a gyereknek. Amikor a vezető mondta, hogy az en­gedélyek és a pa­pírok nem rögtön van­­nak meg, a lány közölte, hogy egy másik bölcsiben már holnaptól be­vennék

– mesélte az egyik bölcsis gyermek édesanyja. A bébiszitter azt is közölte, hogy havi 130 ezer forint a fizetése, és mivel az érintett bölcsődében csak havi 85 ezer forint a díj, ezért pénze is lenne, és ideje is maradna.

A kislány édesanyját egyelőre nem sikerült beazonosítani, az interneten próbálnak a nyomára bukkani, hogy jelezhessék felé, kire is bízta a kisgyermeket.

A lap kérdésére egy családjogi ügyvéd is megerősígtette: egy bébiszitter hozzájárulás nélkül még pár percre sem hagyhatja magára a rábízott gyermeket, és természetesen önhatalmúlag bölcsődébe sem írathatja be a kicsit.

Mai nap hírei

Szoktál 40 fokon mosni? Nem éri meg, óriási hibát követsz el

femcafe.hu10 órája

Bevásárlólista a koronavírus-járvány második hullámára – mit vegyünk és mit ne?

agroinform.hu10 órája

Visszaállították a schengeni belső határon a határellenőrzést

demokrata.hu12 órája

Rengeteg net és korlátlan beszélgetés is elérhető a Vodafone új csomagjaihoz

mmonline.hu15 órája

Kivonulhat Európából a Facebook és az Instagram

gsmring.hu16 órája

Sharon Stone elárulta, ki csókol a legjobban Hollywoodban

joy.hu17 órája

Észak-Korea lelőtt és elégetett egy dél-koreait

168ora.hu19 órája

„Amikor a kezembe adták, elmondtam neki, hogy szeretem, és sajnálom, hogy nem ismerhettem meg” – Egy család kálváriája, ami talán megelőzhető lett volna

wmn.hu19 órája