Kiderült, miért tűnt el Márki-Zay Péter: élőben jelentkezett kórházi ágyáról

Startlap - Startlap
Márki-Zay Péter a kórteremből élőzött, miután strandolás közben balesetet szenvedett és meg kellett műteni. "Rákay Philip remek videót fog készíteni róla, hogy mekkora robotzsaru vagy terminátor lettem." Esti hírösszefoglaló.
 
Facebook/Márki-Zay Péter

Kiderült, miért tűnt el Márki-Zay Péter: élő videóban jelentkezett kórházi ágyáról

Miután bejelentették, hogy az ellenzéki miniszterelnök-jelölt két programja is elmarad, délben a magyarázat is megérkezett, hogy miért, aztán estére Márki-Zay Péter személyesen is felbukkant, egyenesen a kórteremből. Strandolás közben balesetet szenvedett, meg kellett műteni:titániumot építettek be a karjába.

“Rákay Philip remek videót fog készíteni róla, hogy mekkora robotzsaru vagy terminátor lettem.”

Videó.

Golyóálló üvegekkel, zsilipkapukkal és szenzorokkal szerelkezett fel a köztévé

Méghozzá 590 millió forintból. 

“Az állami tévé valószínűleg atomtámadásra készül a Kunigunda utcában”

– kommentálta a fényképeket a beruházást megszellőztető Hadházy Ákos. Íme a bejegyzés.

Szilvesztertől eladó a győri stadion, pláza és energiaközpont: indul a licit a Quaestor-vagyonra

December 31-től árverés alá bocsátják Tarsoly Csaba céghálójának 8,3 milliárd forintos győri vagyonelemeit, a listán olyan további impozáns elemek szerepelnek, mint egy promenád és egy szálloda, kilátással a stadionra. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

A Lánchíd előtti villamosalagútba irányított a GPS egy dunaújvárosi családot

A piros Hyundai utasai nem voltak ismerősek Budapestre, vakon követték a navigációs rendszert, amíg a kocsi fenn nem akadt a síneken. A fantasztikus manőverezés eredményéről kiváló fotók készültek.

Közeledik az év legsötétebb napja

Nicolas Economou/NurPhoto via Getty Images

A téli napfordulóról van szó természetesen, amely 15,5 órás éjszakát ígér. A világosság kedvelői számára jó hír, hogy innen már nincs lejjebb, legalábbis a nappalok rövidülése szempontjából: a pofátlanul hosszú éjjelt követően lassan ugyan, de a fény veszi át a hatalmat az életünk felett. Bővebben.

20 százalékkal emelkedik a bölcsődei dolgozók bére januártól

A kereszténydemokrata Nacsa Lőrinc migránsozott, gyurcsányozott, elmondta, hogy meg kell állítani a baloldalt, majd a közpénzből finanszírozott béremelés mellé a kormánypártok nevében mondott köszönetet a bölcsődei dolgozóknak. Részletek.

Kellemetlen meglepetésben lehet részed, ha utánvétellel fizetsz online vásárláskor

Sokan a gyanúsabb webáruházak esetén, biztonsági okokból választják a termék átvételekor történő személyes fizetést, miközben éppen emiatt történhet meg, hogy bottal üthetik a pénzük nyomát. Ugyanakkor a bankok megvédik a vásárlókat, de csak akkor, ha kártyával intézik a tranzakciót, és betartanak néhány alapvető szabályt. További információkért katt ide.

Lehet tippelni, született-e telitalálatos a hatos lottón

Az 50. hét lottósorsolásának nyertes számai és a nyeremények összege itt nézegethető.

Ukrajnában is megjelent az omikron

Mykola Tys/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

A hírt az ország egészségügyi minisztere jelentette be a hétvégén, a parlament egészségügyi bizottsága pedig máris jelezte a várható szigorításokat. Az ukrajnai járványhelyzetről és az újabb intézkedésekről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Pont karácsonyra esnek a legenyhébb decemberi napok

Korábban még úgy volt, fehér karácsonyunk is lehet, mostanra azonban erre nem sok esély maradt. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

Ez is érdekelhet

képcím

Putyin: Oroszország jövője az Ukrajnában harcoló katonáktól...

képcím

Teljesen lebontotta a kordonokat a Karmelitánál a Momentum

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...