Durván támadják a luxusfeleség Köllő Babettet öltözködése miatt

Startlap - Startlap
A színésznő megvédte magát.

Gyilkosnak, állatkínzónak kiáltották ki a kommentelők Köllő Babettet, amiért szőrmét hord. Hatalmas gardróbjában nem egy valódi bunda lapul és ezután sem fog róluk lemondani, a színésznő elég alaposan is kifejtette, hogy miért.

“Tudom, hogy az emberek nagy többsége szerint a szőrme azé, aki beleszületik. Akkor viszont emlékeztetném őket, hogy a bőr is: a marhából sem lehet csak egy darabot kivágva cipőt, táskát, övet készíteni. A legtöbbször egyébként épp azok szólnak meg, akik húst esznek és bőrcipőt is hordanak, de az valahogy sosem olyan súlyú vétek, mint a szőrmeviselés. Az ember egyébként évezredek óta így él: húst eszik és szőrmét hord” – kezdte fejtegetését a Borsnak Babett.

Hideg,hideg,hideg!!!!!!!!!

A post shared by Köllő Babett (@kollobabett) on

Amíg a ruhaipar nem képes az eredetihez megszólalásig hasonló műszőrmét készíteni, addig a luxusfeleség számára marad a bunda.

“A nyulak húsát például rendszerint Hollandiába szállítják, a nyesedékből kutyakaja lesz, a vérből gyógyszerek, a szőre pedig veszélyes hulladékként végezné, ha nem használnák fel” – folytatta a színésznő.

Babszi a városban( avagy esküszöm nem vettem semmit😂😊😁…)😜

A post shared by Köllő Babett (@kollobabett) on

Azt is elmondta, hogy az állatkínzást ő is elítéli. Kizárólag uniós szabványoknak megfelelően tartott állatfarmról származó ruhát vásárol, ahol az állatokat jó körülmények között tartják, különben, mint mondta, a szőrük se lenne szép. Kíméletesen, gázzal altatják el őket, a ruhákba pedig kódszám kerül.

Címlapkép: Facebook

 

Ez is érdekelhet

képcím

Idén karácsonykor Koltai Róberttől zokoghatunk a Telekom...

képcím

Lesifotót közölt a Bors: egymásba szeretett a Hír Tv két...

képcím

Gönczi Gábor először mutatta meg két hónapos kislányát