Kiemelt Hírek 2020. július 06.

Dühös kommentekben támadják a rajongók Gesztesi Károly családját

Startlap Kiemelt Hírek 2020. július 06.
A botrányt Molnár Anikó robbantotta ki, aki szerint a színész sírját elhanyagolták, és erről fotókat is közölt. Bulvárösszefoglaló.

Dühös kommentekben támadják a rajongók Gesztesi Károly családját

Molnár Anikó állítja: Gesztesi családja elhanyagolta a sírt, és erről fényképeket is készített. Molnár Anikó rendbe tette a nyughelyet, és kiposztolta, hogy mi a helyzet a temetőben, mire Gesztesi Károly rajongói dühös kommentekben mentek neki a színész családjának. Részletek itt.

Így búcsúzott Terence Hill Ennio Morriconétól

A filmzene leghíresebb alakja 91 évesen hunyt elTerence Hill és Ennio Morricone többször dolgoztak együtt. Részletek itt.

Kulka János az új filmjében is agyvérzést kap

A Kossuth- és Jászai-díjas színművész sztrókját konkrétan beleírták a főszereplésével készült legújabb filmjébe. Minderről bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

Fásy Ádám cáfolta a Zámbó Jimmyvel kapcsolatos tévhiteket

A műsorvezető Jimmy utolsó napjáról és hozzá fűződő barátságáról vallott. Részletek itt.

A 41 éves Nick Cordero hosszú szenvedés után belehalt a koronavírusba

Fotó: Dave Kotinsky/Getty Images

A Zsaruvér és a Különleges ügyosztály kanadai származású, kisgyermekes színésze 95 napon át küzdött a betegséggel, ami teljesen szétroncsolta a tüdejét, és amputálni kellett egy végtagját. Cordero életéről és haláláról erre a linkre kattintva olvashatsz.

Vajna Timi szexi fotón mutatta meg, hogy újra együtt vannak Zoltánnal

Az özvegy hazautazott Los Angelesből, és itthon végre újra találkozhatott a fiújával, aki már korábban Magyarországra jött üzleti teendői miatt. A nagy találkozásról egy enyhén intim fényképet tett közzé Vajna, íme.

Kefir és Mariann gigantikus esküvőre készül, és rögtön gyereket akarnak

Kefir, azaz Kecskés Tibor és Mihalyi Mariann kapcsolata nem indult könnyedén, de végül mégis örök hűséget fogadnak, és mindjárt jöhet az első gyermek is. 

 

Mel Gibson gyermeke anyjának életét örökre megpecsételte viharos kapcsolata a színésszel

A tehetséges zenészként induló Oksana Grigorievát Mel Gibson bántalmazta és anyagi csődbe döntötte. Botrányos kapcsolatukról és Grigorieva megpróbáltatásairól ebben a cikkben olvashatsz.

Tudtad, hogy Julia Roberts szépen, csendben immár 18 éve él házasságban?

Fotó: Jonathan Leibson/Getty Images for GLSEN

Julia Roberts féltőn óvja magánéletét, ezúttal azonban egy szerelmes szelfit posztolt operatőr férje, Daniel Moder társaságában, házassági évfordulójuk alkalmából. Ha érdekel a kapcsolatuk és a közös fénykép, akkor itt folytasd az olvasást.

Jennifer Lopez új házát nagyon irigyeljük

Jennifer Lopez és vőlegénye, Alex Rodriguez számára nyilván nem volt túl nagy szám, amikor megvették legújabb házukat Los Angelesben 1,4 millió dollárért, ugyanis egy egész gyűjteményük van már nagy értékű ingatlanokból. Mindenesetre a villa meseszép: ha kíváncsi vagy, milyen akkor kattints ide, hogy te is bekukkanthass pár kép erejéig.

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Keresés az oldalon