Drónfelvételen Mészáros Lőrinc gyönyörű bicskei birtoka

Startlap - Startlap
A videón most a harci járművek mellett az idilli környezetet is megnézheti bárki. Hírösszefoglaló.

Drónfelvételen csodálhatjuk meg Mészáros Lőrinc gyönyörű bicskei birtokát

Miután Hadházy Ákos páncélosokat fotózott Mészáros Lőrinc bicskei magántavánál, az Átlátszó alaposabban körbejárta egy drónnal a birtokot. A fákkal és nádassal körülölelt nyaralót és az előtte elterülő tavat ebben a videóban nézheted meg.

Karácsony Gergely: A kormány továbbra is eltitkolja a koronavírussal kapcsolatos adatokat

Csütörtök reggel friss Facebook-posztban üzent Karácsony Gergely  Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszternek. A főpolgármester nem látja időszerűnek „a kormány hezitálását és bizonytalankodását a korlátozások jelenlegi formájának megváltoztatása ügyében”. Ha érdekel, miért tartaná indokoltnak az enyhítések bevezetését Karácsony, kiderül ebből a cikkből.

A koronavírusnak egészen félelmetes halálos szövődményei is lehetnek

A CNN kutatókat és gyakorló orvosokat szólaltatott meg riportjában. A kaliforniai, floridai, massachusettsi és New York-i tapasztalatokat ez a cikk összegzi. 

Az aszfaltozásért felelős miniszteri biztos panziója előtt aszfaltoznak állami pénzből

Igazán szerencsésnek mondhatja magát a Fidesz országgyűlési képviselője, Szatmáry Kristóf. Családi cége két éve 50 millió forintos uniós támogatást kapott egy badacsonytomaji panzió felépítéséhez, a nyitás előtt pedig az állam adott majd’ félmilliárdot a településnek, amiből a birtokhoz vezető utat is leaszfaltozzák.

Itt vannak a hazai legfrissebb járványügyi adatok

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírust, és több beteg meghalt a fertőzés következtében. A mai számokból többek között az is kiderül, hogy egyre kevesebb a kórházakban ápoltak száma. A koronavírussal kapcsolatos friss, hazai statisztikákat erre a linkre kattintva ismerheted meg.

Így indult újra a magyar egészségügy

Tényleg nehéz beszerezni, nekünk most XXL-es overálunk van, ami a 150 centis főnökünkön igen viccesen néz ki.

Így írta le egy héttel az egészségügyi ellátás megindítását követően az aktuális védőfelszerelés-helyzetet egy fogorvos. Sok helyen még most sem teljesen tiszta, hogy mikor, milyen óvintézkedésekkel, és kit láthatnak el.

Fotók jöttek a pécsi bankrablóról

Kirabolt egy pécsi bankfiókot kedd délután egy férfi. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon most tette közzé azokat a fotókat, amelyeket a biztonsági kamera a tettesről készített, és amelyekről az is kiderül, hogy szabálytalanul használta a szájmaszkot az elkövető. A képekért ide kattints.

Rémhírterjesztés: itt a rendőrség válasza az ügyészségnek

Korábban megírtuk, hogy a rendőrség két esetben is egy Facebook-poszt miatt állított elő magyar állampolgárokat, de az ügyészség szerint nem követett el bűncselekményt az a 64 éves férfi, akit bejegyzése miatt vittek el a rendőrök. Ha kíváncsi vagy, hogyan reagált a rendőrség az ügyészségi döntésre, olvasd el ezt a cikket.

Ezekben a városokban élnek a legboldogabb a magyarok

Elkészült az ország boldogságtérképe. A felmérés az élettel való elégedettséget, az érzelmi, a pszichológiai, a szociális és a spirituális jóllétet és a mentális egészséget vizsgálta. A részleteket itt találod.

Újabb műanyagtermékeket tiltunk be, itt a határidő

A most beterjesztett javaslat szerint a magyar kormány az uniós előírásnál korábban vezetné be az egyszer használatos műanyageszközök, továbbá az oxidatív úton lebomló műanyagból készült termékek forgalomba hozatalát. Hogy pontosan mikor és milyen termékeket tiltanának be, ebből a cikkből kiderül.

Nagy hőmérsékleti kontraszt alakult ki hazánkban

Az elmúlt napokban nagy hőmérsékleti kontraszt alakult ki hazánk északi és déli tájai között, mely kontraszt egészen péntekig kitart. 29 fokot is mérhetünk délkeleten, majd hétvégén kiegyenlítődik a hőmérséklet. A részletes időjárás-előrejelzést itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Az omikron itt van, de Magyarország nem szigorít - kellene?

képcím

Koronavírus itthon: 94 beteg hunyt el az elmúlt napon

képcím

Riasztást adott ki a Magyar Posta