Drogkereskedők buktak le a bulinegyedben, és egy vásárló is rosszkor volt rossz helyen

Startlap - Startlap
A kokainvásárlóktól hamar eljutottak a nyomozók a dílerig, majd az elosztóig. Egy fogyasztónak sem volt túl jó napja, épp drogot akart venni, elkapták.

Elfogtak a rendőrök egy kábítószer-kereskedőt, aki három férfinak kokaint adott el szombaton a budapesti V. és VII. kerületi szórakozóhelyek környékén – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden a honlapján.

A közleményben azt írták, a vásárlóktól 4,23 gramm kokaint foglaltak le, a 29 éves férfi lakásán pedig nejlontasakokba adagolva 9,7 gramm kokaint, készpénzt és a kábítószer adagolásához használt eszközöket, digitális mérleget találtak – számolt be az MTI.

A nyomozók vasárnap hajnalban a Ferencvárosban elfogták azt a 29 éves férfit is, akitől a szórakozóhelyek környékén kereskedő férfi továbbértékesítés céljával a drogot vásárolta. Nála mintegy négyszázezer forint készpénzt, budaörsi lakcímén pedig 18,97 gramm kokaint találtak.

A házkutatásra futott be egy vásárló

A házkutatás közben érkezett egy fogyasztó is, aki az ott lakó kábítószer-kereskedő 31 éves testvérét kereste, hogy tőle vásároljon. A rendőrök mind a két férfit elfogták, majd a ház másik lakrészében további 59,4 gramm kokaint és 124 gramm marihuánát találtak.

A BRFK nyomozói négy férfit kábítószer birtoklása, három férfit pedig – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem miatt hallgattak ki gyanúsítottként, valamint indítványozták a drogkereskedők letartóztatását.

Ez is érdekelhet

képcím

Berki Krisztián feltételezett dílerének letartóztatását kérte...

képcím

A horvát külügy bekérette a magyar nagykövetet Orbán pénteki...

képcím

Adóvisszatérítés: fontos tippek az idei évre, amelyekkel...