Leonardo DiCaprio 22 ezer embernek köszönte meg az esőerdőért küldött adományokat

Startlap - Startlap
Meghalt a spanyolt sztáredző, Luis Enrique 9 éves kislánya. Demcsák Zsuzsa kerek perec közölte, hogy nem szimpatikus neki Janicsák Veca, méghozzá a házassága miatt. Kiderült, mi vezethetett Böde Dani házassága végéhez. Bulvárösszefoglaló.

Leonardo DiCaprio 22 ezer embernek adott hálát az esőerdőért küldött támogatások miatt

Az adományok brutális mértékben érkeztek be a szervezethez, kisebb és nagyobb összegekben is, emiatt köszönetet mondott a színész saját Instagram-oldalán. Hogy milyen felemelően tette mindezt, illetve hogy mennyi pénz is jött össze, azt idekattintva te is megtudhatod. 

A férfi, akiért Szűcs Judith ejtette Delhusa Gjont – több évtizedes titokra derült fény

Érdekes sztorit elevenített fel Delhusa Gjon: pályája elején egy németországi koncertkörút során jött össze az akkor már befutott Szűcs Judithal, de a szerelmük nem tartott tovább három hónapnál, mert közbeszólt a sors és az időszak legnagyobb sztárja. Hogy a diszkókorszak miként sodorta el szerelmüket, és ki volt a népszerű amorózó akiért Judith dobta Gjonit azt most idekattintva több évtized után te is megtudhatod.

Schobert Norbi videóban mondja el, miért nem tudott orvosi segítség nélkül felállni a fürdőszobapadlóról

Schobert Norbi élő videós közvetítésben mesélt súlyos egészségügyi problémájáról, amely miatt kórházba került. A felvételért erre a linkre kattints.

Meghalt a spanyolt sztáredző, Luis Enrique 9 éves kislánya

Luis Enrique korábban családi okokkal magyarázta, hogy távozik a spanyol válogatottól. Az edző csütörtök este közleményben jelezte, hogy Xana névre hallgató lánya elhunyt. Az írásból rögtön világossá vált, miért hagyta ott a csapatát.

Demcsák Zsuzsa kerek perec közölte, hogy nem szimpatikus neki Janicsák Veca, méghozzá a házassága miatt

Az Ázsia Expressz sugárzásának megkezdése végérvényesen eldöntötte, hogy nincs menekvés Demcsák Zsuzsa elől. Janicsák Veca sem volt képes megkerülnie a megkerülhetetlent, sőt, neki a férjével való viszonyának köszönhetően sikerült kissé megutáltatnia magát Demcsákkal…

Ezért mehetett tönkre Böde Dániel házassága

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szép napot, hetet!

Böde Dániel (@bodedaniel13) által megosztott bejegyzés,

Amikor felröppent a hír, hogy Böde Dániel nem egyszerűen elhagyja feleségét, hanem még össze is jött a Fradi kézikapusával, Bíró Blankával, sokan rögtön megtalálták a személyében a főgonoszt. Ez nem volt nehéz, hiszen a házaspár harmadik gyereke áprilisban látta meg a napvilágot. Ha kíváncsi vagy, mi vezethetett a mintaszerű házasság felbomlásához, akkor olvasd el az alábbi cikket.

Huszár Zsófi Srí Lankán megfejte Hódi Pamelát

Nem, ez nem egy metafora, hanem a puszta tény maga: Huszár Zsófi tényleg megfejte Hódi Pamelát az Ázsia Expressz második szériájában, és természetesen az egészet kamerák előtt vitték véghez. A videó alább található, ahol persze arra is fény derül, hogy mégis hogyan jutott el idáig a két versenyző.

“A legdrágábbak közé tartozunk” – Majka nyíltan megmondta, mennyit kérnek egy fellépésért

Majka egyáltalán nem titkolja, mennyit keres: a napokban egy hosszú interjúban pontosan megmondta, mennyit kérnek egy fellépésért. Az összeg nem kicsi, de a rapper azt is elmondta, miért kérnek ilyen nagyon sokat. Kattintás után kiderül, mennyire mélyen kéne a zsebedbe nyúlni, ha azt szeretnéd, hogy Ózd leghíresebb szülöttje lépjen fel a hátsókertedben, plusz azt is megtudhatod, mekkora bevétele volt idén nyáron Majkáéknak.

Berki Krisztián gondolkodás nélkül Mazsit választaná születendő gyermeke helyett

A mostanában főpolgármesteri álmokat dédelgető Berki Krisztián ősztől már egy újabb gyermek nemzését is felveszi a programjai közé. Ennek kapcsán derült ki, hogy amennyiben felesége és születendő gyermeke között kellene választania, akkor az előbbire szavazna. De nem csupán erről, hanem alkoholista édesanyjáról, valamint arról is beszámolt, hogy kik között osztaná szét főpolgármesteri fizetését, amennyiben megválasztanák.

Fél évig ült börtönben az Ázsia Expressz szereplője

Bohos Kornélról van szó, aki még 2017-ben került a Debreceni Büntetés-végrehajtási Intézet rácsai mögé. A testépítőként foglalatoskodó Bohos ártatlannak vallja magát, de amúgy megjegyezte, hogy a börtönben lévők nagy részét ismerte.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Elhunyt Mészöly Kálmán

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...