Darabokra szedik Ronaldót kellemetlenül időzített fotója miatt

Szélesen mosolyog az ítélet után, de nem is ez az igazi baj.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-01-23 16:47

Fotó: Tullio M. Puglia/Getty Images

Teljes érzéketlenségről tett tanúbizonyságot Ronadlo, amikor kiposztolta az Instagramra legújabb fotóját. A fénykép ugyanis egy repülőgépes szelfi az indulás pillanatairól, miközben Emiliano Sala kisrepülőjének eltűnése miatt aggódik a fél világ – írja az Index.

A portál szerint a Juventus támadójának lépése még akkor se feltétlenül szimpatikus, ha félretesszük Sala ugyét, ugyanis éppen kedden került pont adócsalási ügye végére, amely azért indult el, mert tudatosan rövidítette meg a spanyol állam kasszáját 4,5 millárd forintnyi adóval. Emiatt felfüggesztett börtönbüntetést kapott, valamint 5,9 milliárd forint kifizetésére kötelezték, és feltehetően a mosolygós képpel – amelyhez egy vigyorgós fejet, egy oké jelet, és egy felszállásos rajzocskát biggyesztett – azt üzente, hogy mennyire nem érdekli ez az egész.


 

 

A kommentekből kiderül, hogy a kép megosztotta az embereket: rengetegen támadják a futballistát – az adóügy és az eltűnt játékostársa miatt egyaránt –  de sokan védelmükbe veszik, mondván ha például autóban ülne, vajon akkor is érzéketlenséggel vádolnák-e egy autóbaleset áldozata miatt.

Mai nap hírei

Soha nem találnád ki, kivel élt George Clooney a leghosszabb ideig

unilife.hu4 órája

Rakonczay sírva mesélt a mentésről

eletforma.hu5 órája

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu6 órája

Koronavírus: Kevesebben fertőződtek meg és a halottak száma is csökkent

168ora.hu10 órája

Schobert Lara csak Jack-kel szereti a kólát, noha még nincs 18

ifaktor.hu12 órája

A férfiak intim daganatairól

szimpatika.hu13 órája

Olcsóbb iPhone érkezhet áprilisban

digitalhungary.hu15 órája

Katalin hercegnét alaposan meglepte Harry és Meghan

joy.hu16 órája