Damu Roland barátja megszólalt: "Két oltás ellenére műtüdőre kötötték"

Startlap - Startlap
Egy Facebook-kommentből derült ki, hogy Damu Roland koronavírusos, és azt kérik, imádkozzanak érte. Bulvárösszefoglaló.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Damu Roland barátja megszólalt: “Két oltás ellenére műtüdőre kötötték”

Egy Facebook-kommentből derült ki, hogy Damu Roland koronavírusos, és azt kérik, imádkozzanak érte. További információkért katt ide.

Gáspár Bea bizarr családi titokról vallott: Zsolti nem véletlenül hazudta szlováknak a feleségét

Filoména szlovákságának rejtélye jóval kínosabb fordulatot vett, mint ahogy azt elsőre sejteni lehetett. A Blikk is nyomozott egy kicsit, a kutakodás eredményei pedig Gáspár Bea kellemetlen történetét támasztották alá. Miről van szó? Ebből a cikkből megtudhatod.

Berki Krisztiánék először mutatták meg kislányukat, egyúttal bejelentették, hogy házasságuk válságban van 

Címlapra is kerültek vele. “Egy férfinak nehéz megemésztenie”, ha nem ő az első, Mazsi pedig máris szakember segítségével dolgozza fel a terhesség és az anyává válás nehézségeit. Külön felhívnánk a figyelmet Berki Emma Katerina ízléses masnijára a karácsonyi családi felvételen. Fotó és további részletek itt.

Dukai Reginát eljegyezték, fotót is mutatott

Azt továbbra sem tudni, ki a párkapcsolat szerencsés másik fele, és ez így is marad. De azért valamit így is kapott a nép: a 38 éves Dukai egy bensőséges szerelmes üzenetet írt meg nyílt levélként közösségi oldalán, amiből sok minden kiderül a lánykérésről és a titkos viszonyról, mellékelve hozzá egy képet a szikrázó ékszerről és boldog mosolyáról. Íme a bejegyzés.

Erzsébet királynőnél az idén elmarad a karácsonyi családi ebéd

Steve Parsons – WPA Pool/Getty Images

A királynő minden évben hatalmas ebédet rendez az ünnepek idején a Buckingham-palotába, ahová a dédunokákig lemenőleg mindenkit meghív, mielőtt átköltözik a szívének oly kedves norfolki Sandringham kastélyba. Részletek.

A Konyhafőnök VIP egyik legdrámaibb kivonulása immár hivatalosan is Tóth Veráé

Pedig komoly mezőnyben küzdött, hiszen a műsor eposzi jelzője kéne hogy legyen a dráma. De nagyon úgy tűnik, hogy Tóth Verának a többi sírós versenyzőnél súlyosabb problémája lehet: nem szeret főzni. Videó.

Az ötödik hónapban járó Gyuricza Dóra “bepánikolt” a mérlegen

Rácz Jenő felesége szerint a kismamák hízása tabutémának számít, amiről kevesen beszélnek őszintén. Gyuricza Dóra kikerekedett formái és ezzel kapcsolatos gondolatai erre a linkre kattintva nézegethetők.

Pásztor Erzsi 34 év után újra együtt karácsonyozik a lányával

Egy füstölt csülök társaságában ül fel a vonatra, és meg sem áll Pécsig, ahol “tulajdonképpen a család együtt lesz”. Ha kíváncsi vagy, hogyan telnek az idei ünnepek Pásztor Erzsinél, akkor ezt a cikket olvasd el.

Nagy Ő: Tóth Dávid hiába dobta Evelint, gigaromantikus csókjelenettel búcsúztatták egymást

Alig kezdődött el a szerelmes reality, máris véget ér, kettőt kell csak aludni és ki is derül, ki a befutó Tóth Dávidnál a nők tengeréből. Az izgalmakat addig is Evelin szívszaggatóra konstruált távozása alapozza meg, aki “tényleg elképzelte”, hogy egy pár lesznek. Videó.

Keresztes Ildikó exkluzív interjút adott: “Kaptam két gyereket”

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A Best magazin szokásos podcastbeszélgetései sorában ezúttal az Erdélyből hazatérő Keresztes Ildikót kérdezték. Könnyekről, keménységről, érzékenységről, és még sok minden másról. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup

képcím

Vámos Erika: „Reggel még a házat terveztük, délután már nem...

képcím

Megszületett Oszvald Marika unokája: lánya 10 éven át...