Curtis szerint hazudik róla a gyermekjótékonysági szervezet - jogi lépésekkel fenyeget

Curtist állítólag hiába keresték, nem tudták elérni, miközben állami gondozott és fogyatékkal élő gyermekek karácsonyi ünnepségén kellett volna megjelennie. Szerinte viszont le akarják járatni.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-12-19 15:34

Fotó: YouTube/ RTL Klub

A Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportjának (DEKOM) elnöke szerint Curtis az előzetes egyeztetések ellenére nem jelent meg a több száz gyereknek szóló jótéknysági rendezvényükön pár nappal ezelőtt. A rapper azt mondja, ez hazugság, és perrel fenyeget.

Curtis egy december 16-i jótékonysági túrát mulasztott el, amelyet 300 állami gondozásban, illetve fogyatékkal élő gyermeknek és felnőttnek szervez a DEKOM immár 12 éve. Dr. Késmárky András, a szervezet elnöke azt nyilatkozta: Curtis egy hónappal ezelőtt személyesen fogadta el felkérésüket, majd az esemény előtt nem sokkal még üzent is, hogy izgul a program miatt. Később azonban már nem tudák elérni telefonon, és hiába keresték őt, magyarázatot sem kaptak arra, miért nem jelent meg a rendezvényen, ahol a gyerekek műsorral is készültek a számára. 

Curtis a Facebookon válaszolt a szervezőknek, egy gépelési hibákkal tűzdelt bejegyzésben, amit változtatás nélkül közlünk:

Ha ezt tényleg elhiszi valaki ezt a lejáratást azt nagyon sajnálom! Többet segítek gyerekeknek és rászorulóknak mint azt akik kitalálták megint ezt a kedvességét rólam!!! Az egyik nagyon kedves szervező el jeleztem már nappokkal előtte ,hogy nem fogok tudni ott lenni mert sajnos olyan dolog jött közbe amit nem tudok átrakni de természetesen pótolhatjuk más időponton. Gyerekeket felhasználni ilyen rosszindulatú dolgokhoz… Gratulálok! (Természetesen ezt nem fogom ennyiben hagyni és az ügyvédem megteszi a lépéseket a továbbiakban! Minden lehet rám mondani de ,hogy én nem segítek a gyerekeknek azt nem)