Curtis szerint hazudik róla a gyermekjótékonysági szervezet - jogi lépésekkel fenyeget

Curtist állítólag hiába keresték, nem tudták elérni, miközben állami gondozott és fogyatékkal élő gyermekek karácsonyi ünnepségén kellett volna megjelennie. Szerinte viszont le akarják járatni.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-12-19 15:34

Fotó: YouTube/ RTL Klub

A Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportjának (DEKOM) elnöke szerint Curtis az előzetes egyeztetések ellenére nem jelent meg a több száz gyereknek szóló jótéknysági rendezvényükön pár nappal ezelőtt. A rapper azt mondja, ez hazugság, és perrel fenyeget.

Curtis egy december 16-i jótékonysági túrát mulasztott el, amelyet 300 állami gondozásban, illetve fogyatékkal élő gyermeknek és felnőttnek szervez a DEKOM immár 12 éve. Dr. Késmárky András, a szervezet elnöke azt nyilatkozta: Curtis egy hónappal ezelőtt személyesen fogadta el felkérésüket, majd az esemény előtt nem sokkal még üzent is, hogy izgul a program miatt. Később azonban már nem tudák elérni telefonon, és hiába keresték őt, magyarázatot sem kaptak arra, miért nem jelent meg a rendezvényen, ahol a gyerekek műsorral is készültek a számára. 

Curtis a Facebookon válaszolt a szervezőknek, egy gépelési hibákkal tűzdelt bejegyzésben, amit változtatás nélkül közlünk:

Ha ezt tényleg elhiszi valaki ezt a lejáratást azt nagyon sajnálom! Többet segítek gyerekeknek és rászorulóknak mint azt akik kitalálták megint ezt a kedvességét rólam!!! Az egyik nagyon kedves szervező el jeleztem már nappokkal előtte ,hogy nem fogok tudni ott lenni mert sajnos olyan dolog jött közbe amit nem tudok átrakni de természetesen pótolhatjuk más időponton. Gyerekeket felhasználni ilyen rosszindulatú dolgokhoz… Gratulálok! (Természetesen ezt nem fogom ennyiben hagyni és az ügyvédem megteszi a lépéseket a továbbiakban! Minden lehet rám mondani de ,hogy én nem segítek a gyerekeknek azt nem)

Mai nap hírei

Ezt látnod kell! Óriás pikkelyes akadt horogra a Balatonon

agroinform.hu11 órája

Fantasztikus fotók Louis de Funès filmforgatásairól

promotions.hu12 órája

Krónikus betegeknél használt vakcinával oltották Márki-Zay Pétert

magyarnemzet.hu13 órája

Negyven holttest tárolására alkalmas hűtőkonténert állítottak fel a debreceni temetőben

168.hu14 órája

Megrohamozták a laborokat, sokan akarják tudni, mekkora a Covid elleni védettségi szintjük

novekedes.hu17 órája

Sírva mondott le az osztrák egészségügyi miniszter

444.hu18 órája

Ez van most Szellő István és Gubík Ági között

femcafe.hu18 órája

Háromezer alatt az új fertőzöttek száma

demokrata.hu19 órája