Csődört várt Kelemen Anna a ’választási randijára’, de egy másik ’állatot’ kapott

Startlap - Startlap
Csalódnia kellett.

Mint sokan mások, Kelemen Anna is szavazásra buzdított a választásokon, de elég sajátos módon. Azt ígérte, hogy azok között, akik elküldik neki a voksolós szelfijüket, egy közös vacsorát sorsol ki.

Annácska betartotta a választási ígéretét, már másnap megvolt a nyertes neve:

„Kiposztoltam, megígértem most kisorsoltam! Aki hegyezheti a ceruzáját: N. Zsolt budapesti csődör!” – írta a Facebook-oldalán.

Lehet, hogy N. Zsolt túlzásba vitte ceruzájának faragását, mert végül Kelemen Anna ráfaragott a randira. A nyertes férfi először elhalasztotta a találkozót, majd végül maga helyett csak egy szál vörös rózsát és egy levelet küldött az étterembe – mesélte Annácska a Borsnak.

„Bocsásson meg nekem, ön egy csődört várt, de én gyáva nyúl vagyok. Örültem, amikor kisorsolt, hiszen minden álmom maga volt. Ma mégsem merek találkozni, mert ön sokkal jobb férfiakhoz szokott. Nekem így ez a mai este szomorú, de ha arra gondolok, hogy magával lehettem volna, örök boldogság. Bocsásson meg, én továbbra is távolról csodálom. A »gyáva« nyúl, örök csodálattal: Zsolt.” – írta levelében a megfutamodott férfi.

Anna erre úgy reagált, hogy tudja, hogy félnek tőle a férfiak, nem a személye, hanem a neve miatt. A virágot köszöni, a levél pedig szerinte aranyos.

 

Címlapfotó: Facebook

Ez is érdekelhet

képcím

Bódi Sylvi pénzért árulja a maszkokat a neten, miközben az...

képcím

Horváth Éva bevállalta: ennyit változott a teste 16 év alatt

képcím

Álmában elhunyt Gallai Péter, a Piramis és a Bikini zenésze