Horváth Éva bevállalta: ennyit változott a teste 16 év alatt

Startlap - Startlap
Az évekkel ezelőtti fotón nagyítóval kell keresni az öltözéket a fenekén. Bulvárösszefoglaló.

Horváth Éva összehasonlította 16 évvel ezelőtti és mostani külsejét

A modell posztját nehéz úgy olvasni, hogy ne a Norbi-botrány jusson az eszünkbe róla. Horváth Éva azt írta, neki se lesz már olyan teste, mint régen. Ennek bizonyítására két fotót is megosztott a közösségi oldalán: a frissen készült képen fürdőruhában látható, az évekkel ezelőttin pedig nagyítóval kell keresni az öltözéket a fenekén. Ha kedvet kaptál a kutatómunkához, erre a linkre kattints.

Vajna Tímeának egy milliárdos fiú a legnagyobb támasza a gyászban

A Bors azt írja, egy magyar milliárdos örököse vigasztalja a fiatal özvegyet. A család és a barátok nem tagadják, hogy közeli kapcsolatban vannak. A lap fotót is közölt róluk. 

Schobert Norbi senkitől sem kér bocsánatot

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Tiszta szívemből mondom, hogy igazam van, és jót akarok, kitartok emellett

– Schobert Norbi nem hátrál, tartja magát a véleményéhez, sőt kemény szavakkal vágott vissza az őt kritizálóknak. Minderről ebben a cikkben olvashatsz.

Bedrogozva kapták el az X-Faktor korábbi döntősét

Egy igazoltatás során drogos állapotban kapták el a rendőrök Gulyás Rolandot, az X-Faktor 2017-es évadának egyik döntősét, vasárnap este a budapesti Kálvária téren. Részletek itt.

Besokallt Harry és Meghan

Hiába próbálnak új életet kezdeni, a lesifotósok továbbra is zaklatják őket, ezért komoly döntést hoztak. Erről itt olvashatsz. Harry herceg nem csak a bulvársajtóban, de A korona című sorozatban sem akarja viszontlátni kapcsolatát, erről ez a cikk számol be.

Letöltendő börtön várhat Győzikére

Költségvetési csalás miatt letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség Gáspár Győzőre, aki értetlenül áll a vád előtt, amely szerint korábban nem fizetett be az adóhivatalnak 35,5 millió forintot. Ügyvédjével együtt harcba száll az igazáért. A témáról itt olvashatsz bővebben.

Takács Rita örömhírt jelentett be

A 4 éves Zénó és a 2 éves Mia után harmadik gyermekét várja a Sport TV műsorvezetője. A 34 éves műsorvezető már a baba nevét is kiválasztotta. A részletekért ide kattints.

Dallos Bogi megrövidítette a haját és szebb, mint valaha

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Bogi a minap nagyot változtatott, levágatta a haját, és ez egészen új karaktert ad az arcának – de nagyon jól áll neki. Itt te is megnézheted.

Kiderült, milyen bizalmi kapcsolat van Kelemen Anna és Ungár Péter között

Kelemen Anna egy Facebook-posztjában fedte fel, hogy kicsoda számára a politikus. A pikáns fotóval illusztrált bejegyzést itt nézheted meg.

Nagyon rossz hír érkezett Ozzy Osbourne egészségi állapotáról

A betegséget már tavaly diagnosztizálták, de a rocklegenda csak most osztotta meg a nyilvánossággal egy interjú során. Ebből a cikkből minden kiderül.

Ez is érdekelhet

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...