Tóth Vera vitte be a kegyelemdöfést Schobert Norbinak

Sorra reagálnak a magyar hírességek a fitneszguru hatalmas botrányt kavart állításaira. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-01-21 13:33

MTI Fotó: Kovács Attila

Az év botrányát Schobert Norbi robbantotta ki

Schobert Norbi hétfői videója hatalmas vihart kavart kis hazánkban. Azóta felháborodott kommentelők ezrei fejtik ki véleményüket a témáról, és folyamatosan jelennek meg a hírességek reakciói is az interneten. A fitneszguru ugyanis azt állítja, azért mennek tönkre a házasságok, mert a nők szülés után elhagyják magukat, túlsúlyossá válnak. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük az eddig megjelent legérdekesebb véleményeket. Tóth Gabi tiltakozásul élő adásban mutatta meg szülés utáni testét, férje, Krausz Gábornem válogatta meg a szavait, Csuti  szerint Norbi most átlépett egy határt, Palya Bea egy dallal reagált, Oláh Gergőüzenete úgy is értelmezhető, hogy Norbi nem is férfi, Nyári Dia szerint a fitneszguru oda „kaksizott, ahonnan enni kap”, Horváth Gréta pedig anyaként kérte ki magának az elhangzottakat. A legfrappánsabb választ szerintünk Tóth Vera fogalmazta meg, amit itt olvashatsz el. A korrektség jegyében meg kell említenünk, hogy voltak olyanok is, akik pártfogásukba vették Schobert Norbit. Ha kíváncsi Rubint Réka vagy Schobert Lara egyetértő véleményére, előbbiét itt, utóbbiét itt olvashatod el. Dér Heni szintén – részben – kiállt Norbi mellett, erről ez a cikk számol be.

25 fantasztikus és gyönyörű kerekded nő, akikért a fél világ odáig van

Hírességek, énekesnők, akiknek esze ágában sincs 34-es méretet hordani, vagy éppen 58 kilónak lenni. A fotókért ide kattints.

Jennifer Aniston kulisszatitkot árult el a hibátlan megjelenéséről

Jennifer Aniston az amerikai színészkamara hétvégi díjátadójával kapcsolatos posztjában megmutatta, hogy mi a trükkje arra, hogy az eseményre olyannyira tökéletesen érkezett meg, hogy utazás közben még a ruhája sem ráncolódott össze. A színésznő egy fotóval illusztrálta a turpisságot, amit itt nézhetsz meg.

Brad Pitt bizonyította, hogy még mindig ő a legjobb fej filmsztár

Fotó: Chelsea Guglielmino/Getty Images

Az amerikai színészkamara hétvégi díjátadóján Brad Pitt is átvehette az elismerést a Volt egyszer egy… Hollywood mellékszerepéért. Köszönőbeszéde alapján pedig pont olyan laza és rokonszenves fickó, amilyennek gondoltuk. Ha érdekel, miket mondott a színész az esten, ebből a cikkből megtudhatod.

Kate Middleton már meg is találta a tökéletes ruhát Valentin-napra

A cambridge-i hercegi pár az afrikai befektetési kapcsolatok erősítésére rendezett fogadást a Palotában. Kate Middleton a találkozón egy nagyon csinos vörös ruhát viselt, és erről fotók is készültek. A képekért erre a linkre kattints.

Megható szavak Ihos Józseftől

Ihos József közel állt a 89 éves édesapjához; tudta, hogy bármikor megtörténhet a tragédia, mégis megrázta a halálhír. A 62 éves humorista, 10 éven át gondoskodott beteg édesapjáról. Minderről az alábbi cikkben beszélt.

Galambos Lajcsi fél, hogy Gesztesi sorsára jut

Tavaly májusban egyszer már rosszul lett a tárgyalásán, s most sem érezte magát különbül az 58 éves zenész. Négy év után végérvényesen besokallt a közműlopási ügyétől Galambos Lajcsi. Részletek itt

Borbás Marcsiról olvadnak a kilók

MTI Fotó: Marjai János

Borbás Marcsi nem titkolja, imád enni, épp ezért állandó harcot folytat a plusz kilókkal. Most elárulta, mit tesz azért, hogy leolvadjon róla pár kiló. Ha kíváncsi vagy a módszerére, ezt a cikket olvasd el.

Fordulat Vasvári Vivien és exe, Fecsó viszonyában

Fecsó és Vivien szakításuk óta viszálykodnak, hol az anyagiakon, hol közös kisfiuk, Edward láthatásán. Most azonban fordulat állt be a kapcsolatukban, amiről itt olvashatsz.

Magányos az exatlonos Krizsa Tímea

Örülne a 34 éves személyi edző, ha végre rátalálna a szerelem. Tímea hisz abban, hogy nemsokára megtalálja az igazit.

Molnár Anikó szakított kedvesével

Ha érdekel, mi volt az oka a celebpár szétrebbenésének, ebből a cikkből kiderül.

Mai nap hírei

Eltűnhet a krumpli Magyarországról

vasarnap.hu3 órája

Karikó Katalin: Már egy dózis Pfizer-vakcina is véd

demokrata.hu5 órája

Istenes Bence sírva vallott az apjával való kapcsolatáról – Istenes László is reagált

femcafe.hu7 órája

Hiába a járvány, a kormány nem enged: teljes kórházi osztályok álltak le

168.hu7 órája

Rengeteg a fertőzött - Ez lett az eredménye az ingyenes budapesti koronavírus szűrésnek

life.hu7 órája

Olyan hír jött A mi kis falunkról, aminek minden rajongó örülni fog

promotions.hu7 órája

Letarolja a Balatont az ország csúcsragadozója

agrotrend.hu9 órája

Kavartak egyet a Néppárt vezetői, hogy a Fidesz ne hagyja ott őket

444.hu13 órája