Álmában elhunyt Gallai Péter, a Piramis és a Bikini zenésze

Startlap - Startlap
Koós János özvegye a temetőn kívül sehova se jár, és már a testén is meglátszik a gyász. Tordy Géza: Egyáltalán nem járok sehova, nem nagyon tudok már állni. Meghan hercegné sosem látott fotót mutatott kisfiáról. Bulvárösszefoglaló.

Álmában halt meg Gallai Péter

Szomorúan tudatjuk mindenkivel, hogy Gallai Péter ma éjszaka álmában elhunyt

– olvasható a Piramis zenekar Facebook-oldalán. A Bikini és a Piramis billentyűse és zeneszerzője 66 éves volt. Gallai életéről és munkásságáról  ebben a cikkben emlékeznek.

Koós János özvegye a temetőn kívül sehova se jár, és már a testén is meglátszik a gyász

Dékány Sarolta újabb megrendítő nyilatkozatot adott, amelyben elmesélte, mivel telnek a napjai, és hogyan sínyli meg a teste végtelen gyászát. Koós János felesége azt is elárulta, mi az a dolog, ami egy kicsit képes felvidítani őt.

Tordy Géza: Egyáltalán nem járok sehova, nem nagyon tudok már állni

MTI Fotó: Honéczy Barnabás

A Szinkronium díjátadó gálán életműdíjjal jutalmazták a 81 éves Tordy Gézát, aki azonban egészségügyi okok miatt nem tudta személyesen átvenni az elismerést. A színész az alábbi cikkben nem csak ennek magyarázatát tárja fel, de munkásságáról és szakmájáról is beszél.

Meghan Markle férje születésnapja alkalmából megható fotómontázst posztolt, amelyen a kis Archie-ról is mutatott egy eddig ismeretlen fotót

Harry herceg vasárnapi 35. születésnapjáról Meghan hercegné a hivatalos Instagram profiljukon sem felejtkezett el: egy fotómontázst készített férje életének fontos pillanataiból, amelyen több remek kép mellett egy eddig nem látott fénykép is látható kisfiukról. Plusz pár nagyon kedves sort is mellékelt a képek mellé. Mindezt megnézheted erre a linkre kattintva.

35 év után Gór Nagy Mária bezárja színitanodáját

Íme az első kép Homonnay Zsolt újszülött fiáról

Nem sok látszik Homonnay Zsolt kisfiáról azon a képen, amellyel a büszke apa a közösségi oldalán bejelentette fia születését, de itt a kevesebb néha több elve érvényesül, ugyanis egy végtelenül aranyos fotóról van szó. Homonnay a gyermekáldás hírén és a baba nevén túl több érdekes infromációt is elárult a piciről.

Lilu babája egy szőnyegen, közös játékokkal játszott a család kutyájával, de félnivalója állítólag csak az utóbbinak volt

A kis Félix még csupán öt hónapos, ennek ellenére már együtt játszik rokonai kutyájával. Lilu ennek kapcsán felmerülő aggodalmait testvére intette le egy vicces megjegyzéssel, az egészről pedig egy cuki fotó és egy rövid párbeszéd formájában tájékoztatták a nagyérdeműt az Instagramon.

Vasvári Vivient megrohamozták a férfiak

Vasvári Vivien a válásáról állítása szerint nem nyilatkozik többé, azt viszont elárulta, hogy mivel tölti jelenleg a szabadidejét, továbbá egy ennél sokkal izgalmasabb dologról is alapos beszámolót adott: elmesélte, hogyan próbálkoznak nála a férfiak, méghozzá jó sokan.

Ronaldo nyaralója kicsit pöpecebb, mint a te víkendházad

Fotó: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

2,3 millió dollárért vásárolt magának nyaralót Cristiano Ronaldo a spanyolországi Costa del Sol üdülőparadicsomában, de ez a ház csak a töredéke a focista mintegy 47 millió dolláros ingatlanvagyonának. 

Holtan találták manhattani otthonában a Cars énekesét

Vasárnap délután holtan találták manhattani otthonában Ric Ocaseket, az újhullámos The Cars frontemberét.

Ez is érdekelhet

képcím

Vasvári Vivien babát vár

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...