Kiemelt Hírek 2018. július 15.

Csodás közleményben küldték el a politikusokat a fenébe a magyar kéményseprők

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 15.
A parlamenti képviselők fizetésemelésén húzták fel magukat.

A 444.hu vette észre, hogy a Kéményseprők Országos Szakszervezete nem mindennapi közleményben fejezte ki, mit gondol arról, hogy a héten jelentősen megemelték az országgyűlési képviselők fizetését, miközben szinte teljesen megszüntetik a cafateria-rendszert.

A szokatlanul őszinte, meglepően vehemens közleményt sajátos helyesírással vetették monitorra, alább szó szerint idézzük remek soraikat.

BÉRUNIÓ A PARLAMENTBE! – avagy a pofátlanság csimborasszója!

Míg a magyar Parlamentet fenntartó magyar dolgozók képviselőjébe belefojtották a szót akkor, amikor a munkavállalók érdekében akart javaslatot tenni a cafetéria átalakítása kapcsán a kijelölt bizottság űlésén, addig a képviselők fizetésemeléséről szóló javaslatot nemcsak a kormánypárti, de a magát “munkásbarátként” aposztrofáló ellenzék képviselői – így a Jobbik, az MSZP és a Párbeszéd képviselői – is támogatták, de ami talán a legfelháborítóbb a viselkedésükben, hogy még megis akarják magyarázni, hogy miért voltak “kénytelenek” támogatni a saját fizetésemelésükről szóló javaslatot.

Ezúton is szeretnénk a képviselő URAK, HÖLGYEK figyelmébe ajánlani XIII.Leó pápa enciklikáját, a Rerum novarumot, amolyan nyári, kötelező olvasmányként.

Annyit biztos megtudunk ígérni, hogy jövőre felelni fognak belőle!!!

Keresés az oldalon