Több gyerek rosszul lett a belvárosi szórakozóhelyen, razziázott a rendőrség

A hatóságok illegális gyorsulási versenyre is kivonultak, a szerb elnök bocsánatot kért a magyaroktól, kihúzták a hatos lottót, Nagy Blanka a DK-val kampányol - többek között ezekről olvashatsz vasárnap esti hírösszefoglalónkban.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-04-14 19:15

Fotó: iStock

Egy tucat autóval razziázott a rendőrség a Fészekben

Miután több szülő jelezte, hogy gyermeke rosszul lett a bulik után, szombat éjjel razziát tartott a rendőrség a fővárosi Fészek Kulturális Központban, majd vasárnap is legalább tíz rendőrautóval vonultak ki a helyszínre. Az esetről részletesen ebben a cikkben olvashatsz.

Az illegális gyorsulási versenyekre is lecsaptak a rendőrök

Forrás: YouTube/ PoliceHungary

Nem csak a Fészekben volt razzia szombat éjjel: a BRFK és a Nemzeti Közlekedési Hatóság egy közös akció keretében a fővárosiak éjszakai pihenését zavaró, házilag módosított kipufogórendszerrel átszerelt gépjárműveket ellenőrzött Újpesten. A rendőrök a több mint félszáz átvizsgált autó között számos szabálytalanságot fedeztek fel.

Világszerte leállt a Facebook, az Instagram és a WhatsApp

Magyarország bizonyos területein a számítógépeken és a telefonokon is leállt a Facebook, az Insta és a WhatsApp. A legtöbb hibát az Egyesült Államok, Európa, a Fülöp-szigetek és Malajzia területéről jelentették. A szokatlan hibáról részletesen itt olvashatsz.

Nagy Blanka és Czeglédy Csaba is megjelent a Demokratikus Koalíció kampánynyitó rendezvényén

Gyurcsány Ferenc és a műsorvezetők is köszöntötték a DK kampánynyitóján Czeglédy Csabát, akit csalással vádolnak, házi őrizetét márciusban szüntették meg, azóta pedig a párt EP-listájára is felkerült. Az eseményen Dobrev Klára, valamint Nagy Blanka is felszólalt. Ha kíváncsi vagy, mit mondott Nagy Blanka, Dobrev és Gyurcsány, ebből a cikkből megtudhatod.

A szerb elnök bocsánatot kért a helyi magyaroktól

Fotó: Oliver Bunic/Bloomberg via Getty Images

Tiszta választásokat és elfogulatlan köztévét követelt szombaton Belgrádban közel 15 ezer ellenzéki tüntető. A demonstráció egyik felszólalója magyarellenes kijelentést tett, amiért Aleksandar Vucic, szerbia köztársasági elnöke másnap bocsánatot kért. Ha érdekel, mit mondott Vucic, és mi hangzott el a tüntetésen, ide kattints.

Nem volt telitalálatos szelvény a hatos lottón

Fotó: MTI/Mónus Márton

A 16. héten 276 millió forintért lehet játszani a hatos lottón, ugyanis senkinek sem sikerült eltalálnia az összes számot. A nyerőszámokat ezen az oldalon nézheted meg.

A kismama küzd a 44 ezer forintjáért, ami eltűnt cafeteriakártyájáról

Egy gyesen lévő kismama számolt be arról, hogy a munkáltatója 2017 őszén utalt ki számára 44 ezer forint jutalmat cafeteriakártyára, azonban idén januárban hiába próbálta felhasználni az összeget, az már nem volt rajta a kártyán. Tavaly decemberben ugyanis lejárt az egyenlege, miközben a kártyán a lejárat dátumaként 2020 decembere szerepel. Az édesanya a pénzügyi felügyelethez és a Pénzügyi Békéltető Testülethez fordult jogorvoslatért. Ebben a cikkben elmagyarázzák, miért nyelték be az összeget. Érdemes elolvasni, másokkal is megtörténhet hasonló kellemetlenség.