Több gyerek rosszul lett a belvárosi szórakozóhelyen, razziázott a rendőrség

A hatóságok illegális gyorsulási versenyre is kivonultak, a szerb elnök bocsánatot kért a magyaroktól, kihúzták a hatos lottót, Nagy Blanka a DK-val kampányol - többek között ezekről olvashatsz vasárnap esti hírösszefoglalónkban.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-04-14 19:15

Fotó: iStock

Egy tucat autóval razziázott a rendőrség a Fészekben

Miután több szülő jelezte, hogy gyermeke rosszul lett a bulik után, szombat éjjel razziát tartott a rendőrség a fővárosi Fészek Kulturális Központban, majd vasárnap is legalább tíz rendőrautóval vonultak ki a helyszínre. Az esetről részletesen ebben a cikkben olvashatsz.

Az illegális gyorsulási versenyekre is lecsaptak a rendőrök

Forrás: YouTube/ PoliceHungary

Nem csak a Fészekben volt razzia szombat éjjel: a BRFK és a Nemzeti Közlekedési Hatóság egy közös akció keretében a fővárosiak éjszakai pihenését zavaró, házilag módosított kipufogórendszerrel átszerelt gépjárműveket ellenőrzött Újpesten. A rendőrök a több mint félszáz átvizsgált autó között számos szabálytalanságot fedeztek fel.

Világszerte leállt a Facebook, az Instagram és a WhatsApp

Magyarország bizonyos területein a számítógépeken és a telefonokon is leállt a Facebook, az Insta és a WhatsApp. A legtöbb hibát az Egyesült Államok, Európa, a Fülöp-szigetek és Malajzia területéről jelentették. A szokatlan hibáról részletesen itt olvashatsz.

Nagy Blanka és Czeglédy Csaba is megjelent a Demokratikus Koalíció kampánynyitó rendezvényén

Gyurcsány Ferenc és a műsorvezetők is köszöntötték a DK kampánynyitóján Czeglédy Csabát, akit csalással vádolnak, házi őrizetét márciusban szüntették meg, azóta pedig a párt EP-listájára is felkerült. Az eseményen Dobrev Klára, valamint Nagy Blanka is felszólalt. Ha kíváncsi vagy, mit mondott Nagy Blanka, Dobrev és Gyurcsány, ebből a cikkből megtudhatod.

A szerb elnök bocsánatot kért a helyi magyaroktól

Fotó: Oliver Bunic/Bloomberg via Getty Images

Tiszta választásokat és elfogulatlan köztévét követelt szombaton Belgrádban közel 15 ezer ellenzéki tüntető. A demonstráció egyik felszólalója magyarellenes kijelentést tett, amiért Aleksandar Vucic, szerbia köztársasági elnöke másnap bocsánatot kért. Ha érdekel, mit mondott Vucic, és mi hangzott el a tüntetésen, ide kattints.

Nem volt telitalálatos szelvény a hatos lottón

Fotó: MTI/Mónus Márton

A 16. héten 276 millió forintért lehet játszani a hatos lottón, ugyanis senkinek sem sikerült eltalálnia az összes számot. A nyerőszámokat ezen az oldalon nézheted meg.

A kismama küzd a 44 ezer forintjáért, ami eltűnt cafeteriakártyájáról

Egy gyesen lévő kismama számolt be arról, hogy a munkáltatója 2017 őszén utalt ki számára 44 ezer forint jutalmat cafeteriakártyára, azonban idén januárban hiába próbálta felhasználni az összeget, az már nem volt rajta a kártyán. Tavaly decemberben ugyanis lejárt az egyenlege, miközben a kártyán a lejárat dátumaként 2020 decembere szerepel. Az édesanya a pénzügyi felügyelethez és a Pénzügyi Békéltető Testülethez fordult jogorvoslatért. Ebben a cikkben elmagyarázzák, miért nyelték be az összeget. Érdemes elolvasni, másokkal is megtörténhet hasonló kellemetlenség.

 

Mai nap hírei

Összehangolt támadás indult Orbán Viktor ellen

magyarnemzet.hu3 órája

„Közölték, hogy »ratyikat« nem szeretnének ide felvenni” – LMBTQ-emberként a munka világában

wmn.hu5 órája

A Boney M. története – egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer a diszkó

tudas.hu6 órája

Egy újabb állam engedélyezte a sortűz általi halált

napmintnap.com8 órája

A WHO most kimondta, amit Magyarország már hónapokkal ezelőtt tudott

hirado.hu14 órája

Három perc alatt fordított a Honvéd ellen a pontrekordot döntő Ferencváros

m4sport.hu17 órája

Több kormánytag is kiállt a testalkata miatt gúnyolt Orbán Viktor mellett

444.hu18 órája

Megvan mikorra érheti el a Földet az elszabadult kínai rakéta

vg.hu19 órája