Chuck Norrisnak a házassága azért még fontosabb Orbán Viktornál

A színész hosszasan ír magyarországi élményeiről.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-12-04 10:25

Chuck Norris a Cipősdoboz adománygyűjtő akció sajtótájékoztatóján a budapesti Kempinski Hotel Corvinus szállodában. (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A magyarországi látogatásáról hazatért Chuck Norris hosszabb írásban emlékezett meg az itt töltött idejéről, és mesélt az Orbán Viktorhoz fűződő személyes kapcsolatáról is. Ahogy felesége, Gena fogalmazott: „Barátok mindörökké” – írja a 444.hu

Bromance

A színész a szélsőjobboldali vélemény- és hírgyűjtő oldalon, az összeesküvés-elméletektől sem berzenkedő WorldNetDaily-n foglalta össze élményeit, amit azzal vezet fel, hogy mit írtak a látogatásról a WP mellett más amerikai lapok. Ezekben közös pont, hogy kapcsolatukat igazi férfibarátságnak, azaz a fiútestvér és a romantika házasságából született bromance jelzővel illették.

Orbán az utcai harcos

Norris természetesen ír a magyar miniszterelnök vegyes megítéléséről és egy töretlen népszerűségű, zseniális utcai harcosnak nevezi, aki Oxfordra is járt, aki ráadásul még Soros György ellen is fellépett. Az persze nem derül ki a beszámolóból, hogy Orbán oxfordi tanulmányaihoz az ügyeletes főellenségnek kikiáltott magyar származású milliárdosnak is volt némi köze.

Olyan, mint Trump

A színész megkapó részletességgel eleveníti fel a magyar miniszterelnökkel folytatott beszélgetését, melyben Orbán megemlítette, hogy

„A rólam szóló kommentek 90 százaléka negatív… a liberálisok gyűlölnek.” Norris erre úgy felelt, (ebből a szempontból) olyan, mint Donald Trump, mire Orbán azzal vágott vissza, hogy még annál is olyanabb.

Valójában jótékonykodni és ünnepelni jött 

Norris írása egy jelentős részében azt hangsúlyozta: magyarországi látogatása többről szólt, mint hogy a miniszterelnökkel autókázzon és a terrorelhárítókkal pózoljon. Egyrészt a lényeg a jótékonyság volt, másrészt Budapesten ünnepelték feleségével házassági évfordulójukat, ami – ha már románcról és brománcról van szó – számára azért fontosabb, mint friss barátsága Orbán Viktorral.

Mai nap hírei

A magyar fővárosról, a magyar szurkolókról beszél most a fél világ

hirado.hu4 órája

Fordulat: Korábban a Fideszre szavazó emberek is csatlakoztak ma Dobrev Klárához és Kálmán Olgához

nyugatifeny.hu5 órája

Az éjjel közel 26 milliárd forintot mozgatott meg a kormány - kik a nyertesek?

mfor.hu7 órája

Máris van érdeklődő az autópálya koncesszióra

vg.hu8 órája

Mindenki fedezékbe! Szombat este 8 órakor égi háború lesz

promotions.hu9 órája

Államcsínyt vizionál a volt alkotmánybíró

magyarnemzet.hu10 órája

Sarka Kata barátnős napja, mindhárman rendkívül csinosak voltak

liner.hu12 órája

Hazai híres emberek különös iskolai végzettségei

joy.hu12 órája