Charlie: “Bárcsak a feleségemmel is időben elmentünk volna szűrővizsgálatra! “

Startlap - Startlap
Széles Katalin 2014-ben hunyt el.

A 70 éves Charlie egy átfogó szűrövizsgálaton vett részt kedd délután, ennek kapcsán mesélt a Blikknek felesége, Katalin halálának fájdalmas részleteiről:

“Én tíz éve minden évben részt veszek egy teljes kivizsgáláson, hogy tudjam, minden rendben van-e. Bárcsak a feleségemmel is időben elmentünk volna szűrővizsgálatra! De Katika nagyon zárkózott volt, ahogy a nők általában, ő is viszolygott a kórházaktól.”

“Túl sok barátom ment el: Somló Tomi, Laux Józsi, Komár és még sorolhatnám. Orbán Józsinak jobbulást kívánok, örülök, hogy Benkő Laci kijött a betegségből. Lerch Pistinél is voltam a kórházban, ő most Isten áldásával jobban van, remélem, meggyógyul. Szóval el kell menni időben ezekre a kivizsgálásokra.”

Charlie viszont szerencsére nagyon jól van, odafigyel egészségére, fontosnak tartja a rendszeres étkezést, csak olyat eszik, amit saját maga főzött. Egy koncert alatt rögtön lemegy róla 2-3 kiló, nem meglepő, hiszen ez két és fél óra aktív színpadi jelenlét. A főzés mellett a mosás és a takarítás is a hobbijai közé tartozik, a rend és tisztaság szeretetét szüleinek köszönheti és felesége is pont ilyen volt.

“Jó lenne még egy jó tíz évet élni, az unokám miatt, hiszen szeretném látni, ahogy középiskolába megy. Aminek el kell jönnie, az el fog jönni sajnos, de ha én beteg leszek, akkor tudom, hogy mit kell tennem. Nem engedem, hogy engem tologassanak, átéltem ezt anyámmal, apámmal, Katikámmal, két-három éveket kórházból kórházba. Nem akarom ennek kitenni a családomat, a fiamat vagy az öcsémet” – fejtette ki a lapnak Charlie.

Az is kiderült, hogy felesége ápolónője korábban Törőcsik Marit gondozta: “Miután hazavittük, ápolónőt sem akart maga mellé, pedig az infúzió cseréjéhez szakember kellett. Ezt úgy oldottuk meg, hogy Katikám nagyon szerette Törőcsik Marit, és azt megengedte, hogy a művésznő ápolónője gondozza.”

Címlapkép: MTVA Fotó/ Zih Zsolt

Ez is érdekelhet

képcím

40 kilót fogyott a Família Kft. sztárja

képcím

Pásztor Anna exével, Hosszú Katinka Baján ünnepel: a celebek...

képcím

Szemtanú: a mentésre küldött honvédségi helikopter okozta a...