Brutális autóbalesetet szenvedett a népszerű magyar zenekar

Fischer Iván Dél-Koreában koncertezik a Budapesti Fesztiválzenekarral a hajóbaleset áldozatainak tiszteletére, románok és magyarok százai tiltakoztak Kolozsváron az úzvölgyi események ellen, fél Magyarországra figyelmeztetést adott ki az OMSZ. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-06-09 17:45

Fotó: iStock

Hihetetlen, hogy megúszta a brutális autóbalesetet a Kowalsky meg a Vega zenekar 

A Kowalsky meg a Vega tagjai éppen Miskolcra tartottak az M3-ason, amikor kisteherautójuk durva balesetet szenvedett. Az esetről készült képeket elnézve szinte hihetetlen, hogy személyi sérülés nélkül úszta meg a balesetet a zenekar. A fotókért, valamint az eset részletes leírásáért ide kattints.

Hajóbaleset: Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar Dél-Koreában koncertezik az áldozatok tiszteletére, megtalálták a 20. holttestet

A május 29-én elsüllyedt Hableány sétahajó áldozatainak emlékére Dél-Koreába utazik koncertet adni Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar – jelentette be Fischer egy videón, amelyet itt nézhetsz meg. Ebben Fischer megindítóan beszélt a tragédiáról

Mindeközben azonosították a hajóbaleset 20. áldozatát – erről itt olvashatsz részletesen.

Magyarok és románok százai tiltakoztak Kolozsváron az úzvölgyi események miatt

Szombat este Kolozsváron román-magyar szolidaritási menetet szerveztek az úzvölgyi katonatemetőnél történt incidensek miatt, amelynek során román nacionalisták megtámadták a magyar civileket, és betörtek az úzvölgyi katonatemetőbe, hogy felszenteljék illegálisan épített parcellájukat, majd meggyaláztak magyar sírhelyeket. 

 

Román résztvevők, miután áttörték a csendőrsorfalat az úzvölgyi katonatemető bejáratáná 2019. június 6-án. (Fotó: MTI/Veres Nándor)

Ebből az írásból kiderül, hogyan zajlott a demonstráció, illetve miként vélekednek a résztvevők az úzvölgyi helyzetről. A cikkben egy videót is találsz minderről.

Épp csak megérkezett Magyarországra a hajóbaleset miatt a dél-koreai újságíró, máris kicsaltak tőle egy csomó pénzt

Kedd este egy V. kerületi pénzváltó előtt 500 amerikai dollárt csaltak ki egy dél-koreai újságírótól, aki a hajóbaleset miatt érkezett hazánkba. Arról, hogy miként történt az eset, ebben a cikkben találsz részletes leírést.

Márki-Zay Kálmán Olgának: 2002-ben például mindenkit próbáltam meggyőzni a környezetemben, hogy a Fideszre szavazzon. Viseltem a kokárdát hetekig, úgy, ahogyan azt Orbán Viktor kérte 

Szeretemország címmel beszélgetőkönyv jelenik meg, amelyben Kálmán Olga kérdezi Márki-Zay Pétert. Ebben a cikkbena szöveg izgalmas részleteibe nyerhetsz betekintést. Tudod például, hogy mi az a két dolog, ami meg van tiltva a hódmezővásárhelyi polgármesternek? És vajon mit talált Demján Sándor lakásán, amikor a tengerentúlon fizikai munkásként dolgozott?

Eddig túl sokat esett, most túl nagy a meleg – fél Magyarországra figyelmeztetést adott ki az OMSZ

Gyerekek a szökőkútnál pancsolnak a hőségben a debreceni Vigadó téren 2018. július 31-én. (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Nyolc megyében érvényes az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) figyelmeztetése, amelyet a nagy meleg miatt adtak ki. Erről részletesen itt olvashatsz.

Videón, ahogy négy kigyót találnak egy budapesti autóban

Közösségi oldalán kért segítséget miután arra lett figyelmes, hogy saját kutyanapközije előtt parkoló kocsijából kígyók tekeregnek kifelé. Ha érdekel, hogyan távolították el a félelmetes állatokat, ide kattints, ahol egy videót is találsz.

Mai nap hírei

A fiatal nő félmeztelenül nyitott ajtót a futároknak, íme a reakciók

femcafe.hu10 órája

Baló Júlia vallomása Latinovits Zoltánról: "Igenis élni akart"

femcafe.hu11 órája

26 éve mindenki az ő dalát dúdolta, ma senki nem ismeri fel ezt a nőt!

femcafe.hu19 órája

Müller Cecília: 4 megyében egyetlen aktív fertőzött sincs

startlap.hu20 órája

A heves zivatarok miatt tizenkét megyében másodfokú figyelmeztetés érvényes

kiderul.startlap.hu21 órája

Eltávolítják Lee tábornok szobrát

demokrata.hu21 órája

Koronavírus: elhunyt egy 47 éves beteg itthon

startlap.hu23 órája

Párkapcsolatáról vallott Bereczki Zoltán - "Kiderült, mennyire mély ez a szerelem"

femcafe.hu23 órája