Kiemelt Hírek 2019. június 08.

Ezért volt profi Benke Laci bácsi!

Startlap Kiemelt Hírek 2019. június 08.
Demcsák Zsuzsa megmutatta férjét, III/III-as jelentés Bodrogi Gyuláról, Liptai Claudia lesz az új Kasszás Erzsi. Heti bulvárösszefoglaló.

Egy ország szakácsa volt

Hosszas betegeskedés után hunyt el Benke László, többszörös világbajnok magyar mesterszakács és mestercukrász pénteken. Magyarország Laci bácsija már gyerekkora óta szakácsnak készült, és a NLC.hu ebben a cikkében most arra vállalkozott, hogy kicsipegessen az életéből olyan történeteket, amelyek kevésbé voltak ismertek róla.

Demcsák Zsuzsa megmutatta eddig titkolt indiai férjét

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Pár héttel ezelőtt néhány figyelmes rajongó már kiszúrta a műsorvezető ujján a hitvesi gyűrűt, de akkor Zsuzsa nem kommentálta az észrevételeket. 

Most azonban már indiai férjével jelent meg a Story magazin címlapján, sőt nyilatkozott is a váratlan egymásra találásról, Hogy miként is történt mindez, azt ide kattintva tudhatod meg.

Pécsi Ildikó azt akarja, hogy az unokája ne menjen a közelébe

A színésznő és Pártos Csilla hosszú évekig elhúzódó pereskedése nemcsak rájuk, hanem az egész családra kihatott.  Most a Borsnak adott interjút  a művésznő, aki az itt olvasható, néhol rideg szavakat sem nélkülöző kijelentéseivel keltett feltűnést.

Előkerült egy III/III-as jelentés Bodrogi Gyuláról: ez áll benne

MTI/Szigetváry Zsolt

A rendszerváltás után 30 évvel egyszerre csak felbukkant egy jelentés, aminek a főszereplője a Kossuth-díjas színész. Ő maga is nyíltan beszélt minderről, a szokott vidám stílusában bár három évtizeddel ezelőtt, az állampárt végnapjaiban biztosan másképp kezelték a hatóságok az ügyet.

Elég érdekesen öltözött össze Katalin hercegné és Melania Trump a királynő díszvacsoráján

A legnagyobb hírügynökségek is lehozták azt a fotót, amin úgy látszik a dress code-nak maximálisan meg akartak felelni az angol uralkodó vacsoráján résztvevő hölgyek. A kép ide kattintva érhető el, mindenki döntse el maga, mekkora ötlet volt így összeöltözni.

Liptai Claudia lesz az új Kasszás Erzsi

Bő két évvel ezelőtt a CBA hódított a Kasszás Erzsi-s reklámjaival,  amelyben szinte lubickolt Balázs Andi. Most kis hazánk másik üzletlánca  találta meg a maga Kasszás Erzsijét, méghozzá Liptai Claudia személyében.

Hogy miként is reagált a felkérésre a népszerű színésznő / műsorvezető,  arról errefelé olvashatsz.

Sirokai Diána egyre nagyobb népszerűségnek örvend

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

This bodysuit by @prettylittlething is just 😍

D I A N A (@dianasirokai) által megosztott bejegyzés,

 

A csinos plus size modellel a Bors készített egy interjút, melyben elárulta, külseje miatt régebben sok bántás érte, de ma már egyáltalán nem érdeklik a rosszindulatú kommentekkel. De arról is mesélt, hogy szinte folyamatosan randizni hívják, és nem egy rajongója híres magyar férfi.

A Diána titkairól itt tudhatsz meg többet.

Aggasztó Sas József állapota

Népszerű előadó még thaiföldi nyaralása alatt kapott kétoldali agyvérzést. Bár a sajtóértesülések a napokban már állapotának javulásáról adtak hírt, most megszólalt felesége is, aki kevésbé nyilatkozott derűlátóan ebben a cikkben.

Keresés az oldalon