Brad Pitt névre hamisított személyi igazolványt

Startlap - Startlap
A spanyol rendőrség lecsapott egy lett állampolgárságú fiatalemberre, aki iparszerűen űzte az okirat-hamísítást. Még a világhírű színész nevére is kiállított egy személyit.

Brad Pitt, a valódiBrad Pitt, a valódi – Fotó: Clive Mason – Formula 1/Formula 1 /

Spanyolországban vették őrizetbe azt a lett férfit, aki életvitelszerűen gyártotta a hamis okiratokat – írja a Szegedma.hu a Foter.ro portálra hivatkozva. 

A letartóztatott bűnözőt egyébként már a hazájában is jól ismerte az igazságszolgáltatás hasonló tevékenységek miatt, de onnan 2021 sikeresen megszökött, természetesen az általa készített kamu okmányok segítségével.

A vég Spanyolországban érték utol, ahol tovább folytatta áldatlan munkálatait, szintén ipari méreteket öltve: román, francia, cseh, belga, lett, portugál, litván és holland személyiket, jogosítványokat hamisított, s ezeket a dark weben adta tovább 500 és 800 euró között értékesítve.

Olyan mértékben bízott magában, hogy nem általott még a világhírű színész, Brad Pitt nevére is kiállítani egy román személyit. Ráadásul ezt mintapéldányként mutogatta leendő megrendelőinek. A személyi igazolvány szerint egyébként a sztár Bukarestben élt, a második kerületben.

Ez is érdekelhet

képcím

Hatvanéves lett Brad Pitt

képcím

Kiderült, ki vette meg a Korda-villát

képcím

Rejtélyes haláleset miatt gyászol Vajna Tímea