Kiemelt Hírek 2021. július 21.

Boros Lajos majdnem derékba törte Delhusa Gjon karrierjét: "Sírva jöttem ki tőle"

bubba Kiemelt Hírek 2021. július 21.
A mai napig nem tudja megbocsátani Borosnak azt, ami a Hungarotonnál történt. Bulvárösszefoglaló.

Fotó: YouTube/TV2 Magyarország[/caption]

Boros Lajos majdnem derékba törte Delhusa Gjon karrierjét: “Sírva jöttem ki tőle”

Az immár rendkívüli sikereknek örvendő, 67 éves énekes azt mondja, a mai napig nem tudja megbocsátani Borosnak azt, ami a Hungarotonnál történt. Bővebben.

Az RTL Klub megmutatta a Barátok közt alternatív befejezéseit: Berényi Miklós nem élte túl az összeset

A múlt szombati végső, 10 455. részhez több verziót is leforgattak, maguk a szereplők sem tudták, melyik lesz az igazi. Videó.

Házasodna a gazda: Alexandra nem is találkozott Gergővel, de már sírva beszélt arról, mennyire tetszik neki

A tanyasi párkereső legnépszerűbb gazdája Gergő: ő kapta a legtöbb levelet, és Alexandra egyenesen úgy tűnik, mintha máris szerelmes lenne belé. Videó.

Rácz Jenő: Nem csak úgy érzem magamat, mint akit összevertek, hanem úgy is nézek ki

A séf megmutatta, hogyan edzi az esküvőjére Schobert Norbert. Fotó és további részletek itt.

A 75 éves Dolly Parton ismét Playboy-lánynak öltözött férje születésnapja alkalmából

Fotó: John Lamparski/Getty Images

Annak idején arról volt szó, hogy 75 évesen majd ismét a nyuszis magazin címlapjára kerül, de Playboy (a hagyományos formájában legalábbis) már nincs többé. Márpedig Carl, Dolly Parton férje 57 közös év után is “dögös csajszinak” tartja feleségét, és megérdemli a saját, új címlapját. Így hát Dolly Parton megcsinálta neki, nekünk pedig egy videót mutatott a dologról. Íme.

Tolvai Reni százszor szebb smink nélkül

Viszont kicsit nehéz felismerni, annyira vastagon festi magát általában, profi sminkes képesítést is szerzett. Fotó.

Gáspár Bea alakjától elképedt az Instagram

Győzike felesége egy papucsot szeretett volna reklámozni, de a kommentelők figyelmét teljesen lekötötték döbbenetes testi változásai. Gáspár Bea egy évvel ezelőtt esett át gyomorszűkítő műtéten. Fotók.

A terhes Berki Mazsi heti három súlyzós edzése kiverte a biztosítékot: “A gyereked élete és egészsége nem érdekel téged! Gáz amit művelsz!”

Berki Krisztián neje várandóssága előtt nem edzett nyilvánosan. Van, aki szerint attól fél, hogy férje a súlyfelesleg miatt elhagyja őt. Videó és további részletek ebben a cikkben.

Miller Zoltán bepillantást engedett családi életébe: “Vannak szabályok és azokat betartatom, ha ellenszegülés van, akkor könnyen elszakad a cérna”

Három nőtől született három gyermeke, a legidősebb, Ullman Mónikával közös fia ismert énekes, édesapja Kossuth-díjat kapott operaénekesként. Miller Zoltánnak  szó szerint az élete a színház és a zene, régebben az Emberek zenekar frontembereként, ma már inkább a Madách színpadán. Az énekes az nlc.hu-val beszélgetett családról, apaságról, feleségekről, gyerekekről és karrierről. Az interjú itt olvasható.

Megérkeztek az első képek a Szex és New York forgatásáról

Fotó: Richard Corkery/NY Daily News Archive via Getty Images

Itt is meg kell majd küzdeni azzal, amivel a Jóbarátok nemrégiben megjelent különkiadása esetén: az utolsó vonásokig betéve ismert karakterek mindannyian nagyon megváltoztak. A képeket erre a linkre kattintva lehet nézegetni.

Keresés az oldalon