Boros Lajos Bochkor Gáborról: "Irigy voltam, amit titkoltam"

Startlap - Startlap
Nem pont a felhőtlen öröm sugárzik a két rádiós legfrissebb nyilatkozataiból, akik a péntekre tervezett közös adás apropóján szólaltak meg. Kilenc éve nem ültek egy stúdióban, három éve még csak nem is találkoztak személyesen. Bulvárösszefoglaló.

Boros Lajos Bochkor Gáborról: “Irigy voltam, amit titkoltam”

Nem pont a felhőtlen öröm sugárzik a két rádiós legfrissebb nyilatkozataiból, akik a péntekre tervezett közös adás apropóján szólaltak meg. Kilenc éve nem ültek egy stúdióban, három éve még csak nem is találkoztak személyesen. Bővebben.

Weisz Fanni a válásáról: “Meglepően sokan gratuláltak”

Már rég tudja, hogy jó döntést hozott, de egy dolog még mindig nagyon zavarja Hajmásy Péterrel kapcsolatban.Weisz Fanni szavai itt olvashatók.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra fogyókúráznak az esküvőre

Az ifjú menyasszony a Reggelibe ment el elmagyarázni, hogy is van az, hogy az önelfogadást hirdeti, mégis fogyózik. Lakatos Márk nem könnyítette meg a dolgát.Gyuricza a nagy napról megosztotta a terveket – például azt, hogy ki fog főzni, mi lesz a menü, hány vendéget hívnak, és hasonlók. Videó és további részletek ebben a cikkben.

Pataky Attiláról hun vezérként csináltak posztert

A 70. születésnapját ünneplő énekes alig tudta visszatartani könnyeit, amikor rájött, hogy felesége meglepetés bulit szervezett neki, aztán helyette inkább Orsi sírta el magát az ajándékozás közben. Az RTL Klub kamerái jóvoltából te is megnézheted, hogyan zajlott az esemény. Videó.

“Rémálom volt” – Gordon Ramsay tönkretett egy esküvőt a fiatal pár szerint

Fotó: FOX Image Collection via Getty Images

A séf a teljes stábjával együtt rondított bele a meghitt tengerparti szertartásba. Csakhogy később kiderült, egyáltalán nem a panaszkodó házasoknak volt igaza, és Ramsay ráadásul kárpótolta is őket. Mi történt? Ebből a cikkből megtudhatod.

Sydney van den Bosch-t teszik be Kasza Tibi mellé a Szerencsekerékbe

Van den Bosch utolsó emlékezetes szereplése a Farm VIP-s csalása volt, és aztán ahogy több ízben letagadta, mit csinált. Ezúttal lelkendezve kommentálta új, “megtisztelő” betűforgató állásának hírét. Részletek itt.

Bebe már nem bízik a zeneiparban, ezért egymillió forintért filmessé képezteti magát

A járvány alatt önéletrajzait hiába küldözgető Bebe már csak azt nem tudja, miből fogja finanszírozni a tanulmányait. További információkért katt ide.

Molnár Anikó már férjhez menne, de még nem tudja, kihez

Ezenkívül például olyan izgalmakról is mesélt, hogy milyen nehéz volt szembesülnie azzal, amikor rájött, az ismertség nem egyenlő az emberek rajongásával. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

Mestercukrász: Stefi megvágta az ujját, hisztérikus sírással reagált

Ahogy azt már megszokhattuk A Konyhafőnökből, a sütis verzióban is egész világok omlanak össze a tűzhelyek és a fakanalak közöt. Liptai Claudia búgó hangja finom mosollyal hívta fel a figyelmet:

lehet, hogy nem olyan nagy a seb, de látod, hogy remeg?

Videó.

Curtis Krisztikéje könyvet ír

Curtis exét “hatalmas büszkeséggel” tölti el, hogy egy kötetben foglalhatja össze tudását. A készülő könyvről ebben a cikkben olvashatsz.

Ezzel a fotóval biztatja menyasszonya Fucsovics Mártont

Fotó: Francois Nel/Getty Images

Az ország legjobb férfi teniszezője hétfő délután végül bejutott a wimbledoni tenisztorna negyeddöntőjébe. Fotó.

Ez is érdekelhet

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Megható felvétel Vilmosékről és Harryékről: meglepték a...

képcím

Kapócs Zsóka végre megmutatta gyermeke apját