Bochkor Gábor is megszólalt Trump kapcsán

Startlap - Startlap
Nem ment el szó nélkül a Capitolium ostroma mellett a népszerű rádiós. Heti hírösszefoglaló.

Bochkor is véleményt nyilvánított Trump kapcsán

Az amerikai kongresszusi központ elleni ostrom a Retro Rádió Bochkor című reggeli műsorában is téma volt, részletesen taglalta is a népszerű rádiós az eldurvult cselekményeket. Ha kíváncsi vagy az üggyel kapcsolatos véleményére, akkor csak ide kell kattintanod. 

Sas József koronavírusos, kórházban ápolják

hosszú ideje betegeskedő Sas József koronavírus miatt kórházba került – értesült a Blikk. Ha érdekel, milyen véletlen folytán derült ki az aggasztó fejlemény, erre a linkre kattints.

75 éves lett Kertész Zsuzsa – elárulta, mit csinál most

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Kertész Zsuzsa december 31-én ünnepelte a 75. születésnapját. A legendás bemondónő nagyon aktív életet él, még most, a karantén idején is. Ő maga osztott meg néhány információt a jelenlegi életéről ebben a cikkben.

Gryllus Dorka végre megmutatta két hónapos kisfiát

A színésznő alapvetően nem posztol Áronról, most mégis egyszerre két fényképet is elővett a novemberi születésű kisfiúról. Nyilván mindkettő nagyon cuki, íme.

Merész fürdőruhás fotókon pózol Kandász Andrea

Mostani különleges képeivel Kandi nőtársainak szeretne elsősorban üzenni, célja, hogy tudják: 40 felett, szülés után is le lehet fogyni, és igenis meg kell tanulni jól érezni magunkat a bőrünkben. A fotókat itt találod.

Ganxsta Zolee: Inkább éhen döglök, mint hogy pizzafutárnak álljak

Számos kollégájával ellentétben Zana Zoltán nem hajlandó civil munkára, annak ellenére sem, hogy a pandémia lelkileg és anyagilag egyaránt súlyosan megviselte. A zenészt az RTL Klub húzta ki szorult helyzetéből. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Hét év és eljegyzés után szingli lett Nagy Katalin, a Jóban Rosszban színésznője

A Jóban Rosszban című sorozatban dr. Kincses Patríciát alakítja Nagy Katalin színésznő, aki Instagram-oldalán írt arról, hogy 2021-et már nem párkapcsolatban, hanem egyedül kezdi meg. Ha kíváncsi vagy, hogyan közölte a fájdalmas hírt a színésznő, ebből a cikkből megtudhatod.

Részletek Dobos Attila ötödik esküvőjéről

Csak szilveszterkor jegyezte el kedvesét a 79 éves zenész, de már az időpont és a helyszín is megvan. Részletek.

Havas Henrik: Megőrültem a Jáksótól, amikor a csúnyaságával, az ádámcsutkájával, az állával volt elfoglalva

Ugyan Jáksó László személyesen is több ízben beszélt már az álláról, de kisebbségi komplexusainak világába először Havas Henriktől kaphattunk (túl) mély betekintéstRészletek itt.

Jennifer Lopez feneke az Instagramon négymillió lájknál jár

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Az énekesnő legfrissebb fotója, amelyen egy szuper Dior kalapban nézegeti a homokos testén feszülő alsóját, alig pár óra alatt kitörő népszerűséget ért elÍme a fénykép.

Ez is érdekelhet

képcím

Tóth Gabi a földön fetrengett a TV2 műsorában

képcím

Mazsit hibáztatja fia haláláért Berki Krisztián édesanyja

képcím

Felismered Európa fővárosait? Kvíz