Kiemelt Hírek 2021. április 01.

Blikk: Anyját is nincstelenné tette Fekete Dávid

Startlap Kiemelt Hírek 2021. április 01.
Újabb részletek derültek ki az egykori megasztárosból lett használtautó-kereskedő botrányos pénzügyeiről. Bulvárösszefoglaló.

Anyját is nincstelenné tette Fekete Dávid

A Blikk azt írja, Fekete Dávid nemcsak a saját feleségét és ikerfiainak édesanyját, Reginát rángatta bele a közel százmilliós adósságába, de az édesanyja házát is elhazardírozta. Részletek.

Harsányi Gábor: Hiszem, hogy van még egy nagy dobásom

Harsányi Gábor pályafutása jelentős állomásához érkezett. A 75 éves színművész Kossuth-díjas lett. A háromgyerekes édesapa ünneplése azonban a pandémia miatt elmaradt. A családi ebéd helyett a Meglepetés magazin most egy olyan vacsoraasztalhoz ültettük le, ahol ő maga választhatta ki a képzeletbeli vendégeket. Ebben a cikkben kiderül, hogy miről is van szó!

Kiszel Tünde csipkés bugyiban és rózsaszín boleróban köszönti az áprilist

A hónapfordulókban az a legjobb dolog, hogy Kiszel Tünde jó szokásához híven megosztja az éppen aktuális hónaphoz készült naptárfotóját, ami a legfrissebb naptárjában látható. Íme az áprilisi.

Heidi Klum egy szál bikinit visel tánc közben

FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP

Heidi Klum újra és újra ámulatba ejt bennünket azzal, hogy pontosan olyan dögös, mint évtizedekkel ezelőtt. Erről te magad is meggyőződhetsz, ha megnézed a felvételt itt.

Koronavírusban hunyt el Benedek Tibor korábbi edzője

Pék Gyula vízilabda mesteredző elveszítette a koronavírussal szemben vívott harcát. A mesteredző tanítványai közé tartozott a tavaly nyáron elhunyt Benedek Tibor is. Részletek.

Több befejezést is forgatnak a Barátok köztnek

Még a színészek számára sem ismert, melyik verzió kerül adásba végül. A témáról bővebben itt olvashatsz.

Erzsébet királynő maszk nélkül jelent meg egy eseményen

Sergey Guneev / Sputnik / Sputnik via AFP

Tombol a vírus, Erzsébet királynőről pedig pont olyan fotók készültek, mintha ez nem így lenne. Kiakadtak a netezők. Itt megnézheted.

Dér Heni szerint az apja sokáig abban bízott, hogy az éneklési vágya csak egy múló hóbort

A Brékingben járt Dér Heni, ahol a szülői elfogadás és támogatás témában fejtette ki véleményét és saját tapasztalatait abból az időszakból, amikor még otthon élt. Ha érdekel a téma, erre a linkre kattints.

83 évesen is egyszerűen csodálatos Jane Fonda: testhezálló ruhában fotózták

Az amerikai Harper’s Bazaar különleges címlappal köszönti az áprilist. A borítót nem egy fiatal modell, és nem is a tavaszi divat uralja, hanem a 83 éves Jane Fonda, aki túl azon, hogy remekül néz ki, erőt és méltóságot sugároz, motiváló energiáival pedig rengeteg nőt inspirál. Itt megnézheted.

Keresés az oldalon