Berki Krisztián indul a főpolgármesterségért

Startlap - Startlap
Ilyenek voltak Ambrus Zoltán utolsó hónapjai, Gáspár Evelin 200 millió forintot kap, Majka elmondta, mekkora a baj. Heti bulvárösszefoglaló.

Berki Krisztián harcba száll a főpolgármesterségért

A korábbi labdarúgó / műsorvezető / valóság show hős elindul a főpolgármester-választáson – jelentette be ő maga a Facebookra feltöltött videójában, amiben arról is beszélt, hogy ideje nyugdíjban mennie Tarlós Istvánnak. A sohasem a szerénységéről híres Berki Krisztián első politikai megnyilvánulásáért csak erre kell kattintanod.

Ilyenek voltak Ambrus Zoltán utolsó hónapjai

Bár korábbi balesete miatt régóta betegeskedett, mégis mindenkit lesújtott Zoli halála, mivel csupán 53 éves volt. Most legjobb barátja mesélt az Irigy Hónaljmirigy egykori sztárjának végső heteiről, és arról, hogy milyen tervei voltak még a zenésznek a jövőre nézve.

A héten egyébként a népszerű zenekar tagjai szívszaggató emléket állítottak egykori társuknak egy videóban, amit itt tudsz megtekinteni.

Meghan hercegné komoly dekoltázst villantott a vörös szőnyegen

Fotó Europress / Ben Stansall / AFP

Meghan Markle továbbra is szülési szabadságon van, ennek ellenére nem hagy ki egyetlen fontosabb rendezvényt sem. Így volt ez az Oroszlánkirály londoni bemutatóján is, ahova a hercegné egy finoman szólva is meghökkentő ruhát húzott fel. A kissé elnézett dresszkóddal rendelkező fekete estélyi dekoltázsa szinte mágnesként vonzotta a megjelent fotósokat – minderről itt te is megbizonyosodhatsz.

Gáspár Evelin 200 millió forintot kap

Győzike nagyobbik lánya 200 millió forintot tervez tartalékolni arra az esetre, ha elhagyná Magyarországot.Kattints csak ide, és azonnal kiderül, miként jut hozzá a Gáspár lány akkora összeghez, ami egy átlagembernek legfeljebb csak álom lehet egy életen át.

Súlyos baleset érte Geszti Pétert, azonnal meg kellett műteni

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Geszti Péter pár nappal ezelőtt a kórházban kötött ki, miután egy baráti focizás során a labda úgy találta el, hogy immár ötödik alkalommal meg kellett műteni. A baleset körülményeiről és a sérülés részleteiről itt olvashatsz tovább.

Majka elmondta, mekkora a baj

MTI Fotó: Nyikos Péter

A rapper komoly hangszál gyulladással küzd, de mint mondja, műtétre nem lesz szüksége. Azért nem árt odafigyelnie, mert könnyen komolyra fordulhat a dolog, így arról is beszélt, milyen terápiás eszközzel kezeli a problémát. Ha nem is állt le, akkor miért is mondott le pár koncertet, arról ide kattintva mindent megtudhatsz.

Ne maradj le a hét legérdekesebb híreiről sem!

Kiderült, hogy a nyugdíjalapból mire vont el az állam milliárdokat, de arra is fény derült miként lesz Budapesten úgy 5-ös metró, hogy még építeni sem kell hozzá. Szerencsen félmilliárdot számláztak, de semmit sem építettek. Ha felcsigáztuk az érdeklődésedet, akkor csak egyet kell klikkelned, hogy igazán jól értesült legyél.

Ez is érdekelhet

képcím

Pásztor Anna: Fiatalon kimondottan elcsúfítottam magam

képcím

Damu Roland barátja megszólalt: "Két oltás ellenére műtüdőre...

képcím

Kóbor János 14 éves lánya megtörten beszélt