Berki Krisztián feltételezett dílerének letartóztatását kérte az ügyészség

Startlap - Startlap
A 24.hu értesülései szerint kokain volt az a kábítószergyanús anyag, amit a rendőrök a celeb lakásában találtak. Délelőtti hírösszefoglaló.

Berki Krisztián feltételezett dílerének letartóztatását kérte az ügyészség

Letartóztatásét indítványozta a Budapesti IX. Kerületi Ügyészség annak a K. Istvánnak, akit azzal gyanúsítanak, hogy drogot adhatott Berki Krisztiánnak, akit múlt pénteken találtak holtan a ferencvárosi otthonában. Részletek.

Badacsonytomaj összes képviselőjét kihallgatták

A 24.hu információi szerint az adónyomozók a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Veszprém megyei központjába idézték be, és ott az elmúlt hetekben egyenként ki is hallgatták a badacsonytomaji önkormányzat valamennyi jelenlegi és előző ciklusbeli képviselőjét. Az adóhatóság a 2,4 milliárdos Tátika-projekt szabálytalanságait vizsgálja. A részletekért ide kattints.

Hadházy megfigyelése: cáfolják a cáfolatot

Elsőként a Blikk írt arról, hogy folyamatban van egy ügyészségi vizsgálat, amely kapcsolódhat ahhoz, hogy Hadházy Ákost a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Felderítő Főosztályának nyomozói megfigyelhették, törvénytelenül. A lapnak most egyikük részleteket árult el a történtekről.Íme.

Biztonsági őr vert meg egy férfit a Lidlben, mert azt hitte lopott

Illusztráció (Loic VENANCE / AFP)

Nemcsak emberi méltóságában alázták meg, fizikailag is bántalmaztak egy vevőt a Lidlben. A sajnálatos esetről ebben a cikkben számolnak be.

Atomtámadástól tart a kijevi főpolgármester

Finnország benyújtja a NATO-csatlakozási kérelmét; több szögből rögzítették az orosz katonák hidegvérű gyilkosságát; az orosz kormány 31 nyugati cég ellen vetett be szankciókat; videó: vagy ötven méter magasra repítette a robbanás a tank lövegtornyát. Az orosz-ukrán háború történései percről percre itt.

Megvolt az új helyük, mégis leölték a juhokat

Tavaly decemberben egy egész nyáj racka juhot mészároltak le Jakabszálláson. Most kiderült, hogy nemcsak a józan ésszel és az alapvető emberséggel ment szembe a kecskeméti járási hivatal által kibocsátott leölési határozat, hanem a hivatali logikával is. A 24.hu ebben a cikkben ismerteti a birtokába jutott dokumentumokat.

Nukleáris űrrakétákat fejlesztene az amerikai hadsereg

Az amerikai hadsereg olyan nukleáris rakétát akar létrehozni, amellyel monitorozza a Föld és a Hold közötti kulcsfontosságú régiót – írja a Space.com. Részletek.

Pálmaolajban sütik a lángost, pult alól árulják a csirkemellet – itt tartunk az árstop miatt

ATTILA KISBENEDEK / AFP

Hogy a piactorzító központi árszabályozás áruhiányhoz és pult alóli értékesítéshez vezet, arra a negyven év felettieket biztosan nem kell emlékeztetni, a jelenség a rendszerváltás előtti szocialista tervgazdaságban általános volt. A hatósági ár kivezetése viszont sokkolná a vevőket. A témáról ebben a cikkben olvashatsz.

Szemkápráztató égi jelenség vár ránk jövő héten

Hamarosan teljes holdfogyatkozás kezdődik, amely Magyarországról is megfigyelhető lesz napkelte előtt, részleges holdfogyatkozásként a látóhatáron. Ha érdekel, mikor érdemes az eget kémlelni, erre a linkre kattints.

Éppen a hétvége előtt érkezik a következő front

Csütörtökön tetőzik a meleg, majd pénteken frontrendszer éri el a Kárpát-medencét. Sokfelé lehet zápor, zivatar, mozgalmasabb, változékony idő érkezik. Ha érdekel, milyen hatással lesz ez a hétvége időjárására, a részletes előrejelzésből kiderül.

 

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

Ez is érdekelhet

képcím

Ukrajna megszavazta a sorkatonák leszerelését

képcím

Putyin szerint az ukrajnai magyarok történelmi hazájukhoz akarnak...

képcím

Megvan az ukrán hadsereg új főparancsnoka