Bereczki Zoltán kislányáról: Egy átok neki, hogy Bereczki

Az énekes tudatosan döntött úgy, hogy nem mutatja meg kislánya arcát a rajongóinak.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-08-15 09:38

Fotó: Facebook

A 42 éves Bereczki Zoltán egy igen jó időszakot él most: miközben új dala, amelyet a világhírű Pringles chipszmárka reklámszpotjaiban az egész kontinens egy éven át hallgatni fog, nagyon népszerű a fiatalok körében, és saját bevallása szerint “iszonyú boldog”, hogy végre beköltözhetett új házába, és jut elég ideje családjára is. A művész persze most is folyamatosan dolgozik,  A lepkegyűjtő és a Pillanatfelvétel című darabokkal országos turnéra indul, és A Dolgok, amikért érdemes élni című produkciót pedig még Londonba is meghívták. Új dala sikerein felbuzdulva egy egész albumot tervez, de a zenélésnél és a színháznál sokkal fontosabb számára kislánya, Zorka.

Bereczki rajongói hiába követelik, sosem szokta megmutatni gyermeke arcát, mivel egyelőre szeretné megóvni Zorkát az ismertségtől.

#feltöltődés #zorka #téléstavasz ❤❄️☀️

Bereczki Zoltán (@bereczkizoltan) által megosztott bejegyzés,

A követőim pont akkor szoktak számon kérni, amikor háttal van a képen. Legutóbb a táncvizsgája alkalmával posztoltam róla, de annyira messze volt, hogy senki nem tudott kellőképpen ráközelíteni, így végül meg is mutattam, meg nem is. Ilyenkor persze egyből jönnek a kommentek, hogy miért nem láthatják már. (…) Voltak olyan helyzetek az iskolában meg az óvodában, ami miatt így döntöttünk, és ezt tudomásul vette. Amikor pici korában megmutattuk, akkor nagy volt a zsizsegés körülötte, és nem értette, hogy miért van ez. Láttam, hogy felmegy benne ettől az adrenalin. Viszont az, hogy ő az én lányom, nem egy produktum. Az én nevelésem és neveltetésem pedig abszolút teljesítményalapú. Ha megdolgozol a sikerért, és azért, amit elérsz, és szeretnéd, hogy mások is lássák, akkor bátran mutasd meg. A semmiért híresnek lenni a Paris Hilton-féle vonal felé visz, amit én nem akarok a gyerekemnek. Azt szeretném, ha ő döntené el, hogy akar-e a szakmában maradni. Persze ezt már nyilván látni lehet, hiszen szeret szerepelni, a színészet is közel áll hozzá. Eleve egy átok neki, hogy Bereczki: pontosan tudni fogják, hogy ő a gyerekem, és mindig lesz egy kérdőjel benne, hogy őt azért szeretik, aki, vagy pedig a neve miatt. Mindkettő előfordulhat, és elő is fordul majd, hiszen ilyen ez a világ

– fogalmazott az nlcafe.hu-nak énekes, aki azt is elárulta, férfiként nehezen kezeli, hogy lánya már kamaszodik.

Kicsit nehezen tudatosult bennem, amikor először kiküldött, hogy ne lássam, ahogy átöltözik. Próbálok sok nőbarátot mellette tartani, akik el tudják mondani nekem, hogy a Zorkának lányos dolgokra van szüksége, mert én mint férfi nem biztos, hogy elsőre észreveszem ezt

Az is kiderült, hogy Bereczki következetes édesapa. Igyekszik nem elkövetni azt a hibát, hogy barátként kezeli a lányát, mivel úgy véli, Zorkának nem egy haverra van szüksége, hanem keretekre, tanításra, nevelésre és irányításra. Szerelmi élete kapcsán elmondta: ha egy nő nem szereti Zorkát, vagy a kislány nem szereti a választottját, akkor ez számára kizáró ok, és vége a viszonynak.

 

Címkék:

Bereczki Zoltán

Mai nap hírei

Nem semmi, amit a britek csinálnak a koronavírus ellen

liner.hu6 órája

Kivonták a forgalomból a legismertebb gombaölőt

mezohir.hu8 órája

Az egyik legszebb erdélyi faluban nézhetünk körbe ebben a kisfilmben

travelo.hu11 órája

Tisztifőorvos: változtatunk az oltási stratégián

demokrata.hu11 órája

Alföldi Róbert hazudik rólunk és tart tőlünk - kiváló fejlemények!

vasarnap.hu14 órája

Jelentősen gyengült a forint reggelre

tozsdeforum.hu17 órája

A világon csak Magyarországon és az Emírségekben oltanak ötféle Covid-vakcinával

novekedes.hu19 órája

Milliószámra állnak az AstraZeneca vakcinái az EU országaiban

168.hu19 órája