Telex: Justin Bieber Tiborcz István kastélyszállójában bulizott a Sziget után

Startlap - Startlap
Az idei Sziget Fesztivál legnagyobb húzóneve zenekarával együtt még egy plusz levezetőkoncertet tartott. Heti bulvárösszefoglaló.

Úgy néz ki, Justin Bieber Tiborcz érdekeltségébe tartozó turai kastélyszállóban bulizott

Az afterpartyra elkísérte Biebert a felesége, Hailey Bieber is, valamint Rory Kramer fotós, filmrendező is, az azonban nem derül ki, hogy a közönség soraiban kik foglalhattak helyet. Részletek. 

Tóth Gabi a Fideszről: “Megkerestek, és én gondolkodás nélkül igent mondtam”

A lelkes kormánypártivá avanzsált Tóth legújabb interjújában sem feledkezett meg arról, hogy kifejezze elkötelezettségét Orbán Viktor felé. Az énekesnő szerint a “gyűlölködők és lázítók” nevezik magukat liberálisnak, és az emberek nagy része igazából támogatja őt. A beszélgetés legjobb részei itt olvashatók.

Hajdú Pétert kitessékelték a Szigeten az RTL VIP-részlegéből

Az esetet Sebestyén Balázs mesélte el, akinek Hajdúval ellentétben úgy sem okozott gondot, hogy Dua Lipa koncertjét a csatorna saját páholyából nézze, hogy ő sem volt meghívva. Hajdú Péter viszont hiába próbálkozott, neki a “közönséges” VIP-szekcióból kellett élveznie a háromszoros Grammy díjas koszovói-albán énekesnő koncertjét. Bővebben.

Meghalt Olivia Newton-John

Olivia Newton-John 73 éves volt, családja és barátai körében hunyt el dél-kaliforniai farmján. A négyszeres Grammy-díjas énekesnő és színésznő 2018-ban jelentette be, hogy harmadszorra is rákot diagnosztizáltak nála. Részletek

Ő az a művész, akitől még Bereczki Zoltán is fél

Amikor Bereczki Zoltán felfedte a sajtó előtt érzelmeit a táncművészről, Ördög Nóra rögtön rákontrázott, és kijelentette,

még én is kihúzom magam, amikor meglátom.

Na de mégis ki az az ember, akitől mindenki ekkora lázba jön? Ebből a cikkből kiderül.

Schobert Norbi: Béres Alexandra csak a saját nevét szeretné tisztára mosni

Ugyan Norbi csupán “reménykedik”, hogy nem Béres Alexandra és férje áll a Schobert családot támadó Facebook-oldal mögött, mégis érthetetlennek tartja, hogy Béres miért nem vele közösen lépett fel. Schobert Norbi csodálkozó érvelésének nem ez az egyetlen különös pontja – a továbbiakért ide kell kattintani.

Nádas György annyira lefogyott, hogy szinte rá sem lehet ismerni

Mindösszesen 17 kilóról van szó egy év alatt, a változás mégis rendkívül látványos. Nádas György fogyókúrája azért is különösen érdekes, mert kizárólag az alkohol fogyasztását zárta ki étrendjéből. Nádas György különös diétájának titkait és előtte-utána fényképeit itt nézegetheted.

Pataky Attila rendszeresen tanácsot kér kerti szobraitól: “Egy-két héten belül érkezik a válasz”

Az Edda frontembere a Mokka stábját látta vendégül feleségével a család kertjében. Pataky Attilának pedig még ezt az ártatlan témát is sikerült odáig vinnie, hogy végül közölte, munkája célja, hogy

utat mutasson a fény és a szabadság felé.

Pataky Attila spirituális gondolatai itt olvashatók.

Klapka Dennis barátja a halálesetről: “Ha csak egyikük megkérdezte volna tőle, hogy van, talán nem dobja el a gyógyszereit és nem issza magát szó szerint a halálba”

Tragikus hirtelenséggel, alig 34 évesen hunyt el a múlt héten Klapka György fia. Klapka Dennis barátja, Rita azt mondja, a fiatal férfi örök bűntudatot érzett édesanyja, Mary Zsuzsi halála miatt, testvérei pedig csak akkor keresték, amikor az apai örökségről kellett tárgyalniuk. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Címlapkép: Joseph Okpako/WireImage/Getty

Ez is érdekelhet

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...