Befagyasztották Cicciolina egyetlen biztos jövedelmét

Nyugdíját egy sokmilliós adósságra hivatkozva vonták meg, amiről Staller Ilona azt mondja: valaki más elsikkasztotta az általa rég megfizetett összeget.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-15 13:22

Fotó: Facebook

Az olasz ügyészséghez fordult Staller Ilona, avagy Cicciolina, miután megszüntették egyetlen fix jövedelmét, a korábbi parlamenti képviselői tisztsége után járó, havi több százezer forintos életjáradékát – tudta meg a Blikk. Az összeg folyósítását egy olyan adósság okán függesztették fel, amiről a 1985 és 1992 között képviselőként dolgozó Staller azt mondja, hogy csalás áldozata lett.

Az, hogy befagyasztották az életjáradékomat, nagyon megviselt, hiszen ez volt az egyetlen biztos jövedelmem. Az összeget már 2017 májusa óta nem utalják, ez pedig komoly gondot jelent nekem. Arról nem is beszélve, hogy szeretném, ha mihamarabb tisztázódna a tartozással kapcsolatos ügy is

– fejtette ki szomorúan a felnőttfilmek legendás alakja, aki több ügy kapcsán is mászkál a bíróságra, többek között azért, mert beperelte a nevével visszaélő éttermek tulajdonosait, valamint az egyik szomszédja azzal vádolja, hogy kutyája megharapta az ujját. A 66 éves szexikon számára létkérdés ez az ügy, mivel nemcsak saját magát, hanem fiát, és magyarországi rokonait is támogatja anyagilag.

Az olasz sajtó úgy tudja, hogy egy Cicciolina által tulajdonolt luxusapartmanhoz kapcsolódó 70 ezer eurós tartozásról van szó. Az ügyben zajló per folyományaképp zárolták a felnőttfilmes legenda életjáradékát, hogy ebből törlesszék az adósságot.

Staller viszont azt mondja, csalás áldozata lett: 100 ezer eurót (32,1 millió Ft-ot) fizetett a ház ügyintézőjének, aki elsikkasztotta a lakók pénzét. Ügyvédje, Gianfranco Ferrari ráadásul azt mondja, jogsértés történt, mivel ilyen esetekben legfeljebb az életjáradék egyötödét lehet letiltani.

Mai nap hírei

Katalin hercegné legutóbb viselt nyaklánca felér egy vallomással

joy.hu6 órája

Csehszlovák terepjáró a feledés homályából: Skoda Trekka

agroinform.hu6 órája

Szeptember 30-án jönnek a Xiaomi legújabb csúcsmobiljai

gsmring.hu10 órája

951-gyel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

demokrata.hu10 órája

Azt hittem, csak megfáztam, de Covid volt - innen tudtam a különbséget

femcafe.hu11 órája

Természetes dekornövény művirág helyett, ingyen!

otthonka.ezalenyeg.hu12 órája

Remek hír a Gmailt használóknak

itbusiness.hu12 órája

Újra divatba jönnek a vályogházak

uzletesutazas.hu13 órája