Várkonyi Andrea újra műsort vezet a TV2-n

Startlap - Startlap
Mészáros Lőrinc jegyese a koronavírus által elárvult gyermekeknek fog pénzt gyűjteni. Bulvárösszefoglaló.

Várkonyi Andrea újra műsort vezet a TV2-n

Till Attila és Stohl András társaságában egyetlen esemény erejéig tér vissza, hogy a koronavírus által elárvult gyermekeknek gyűjtsön pénzt. További információkért katt ide.

Mészáros Lőrincék egy másik luxusházat is vásároltak

Ugyanaz a Mészáros-cég ugyanazon a napon néhány utcányi távolságra egy másik, rendkívül hasonló ingatlant is megszerzett. Minderről bővebben itt olvashatsz.

Sebestyén Balázs Mercedese eltorlaszolta a belvárosi forgalmat

Balázs egy étteremben vacsorázott, amikor a BKK hívta telefonon, hogy arrébb kéne állni a kölcsönkocsival. A Balázsék reggeli adásában Sebestyén hosszabb magyarázatot adott a történtekre. Íme.

Rácz Jenő régi Tinder-randija megjelent A Konyhafőnökben

Jenő, nem vagyok neked ismerős véletlenül? Mártika, esetleg?

– tette fel a kérdést vidáman a versenyző, aki aztán Fördős Zé és Sárközi Ákos legnagyobb örömére alapos beszámolót adott Rácz Jenő csajozási kultúrájáról. Videó és tobábbi részletek itt.

Cicciolina: Én ágyba nem bújok negatív teszt vagy oltást igazoló dokumentum nélkül

Fotó: Stefano Montesi – Corbis/Getty Images

Staller Ilona kifejtette gondolatait a járvány szexuális vonatkozásáról, és közben mellesleg elárulta, hogy egy olyan fiatal fiú üldözi a szerelmével, aki szóba sem jöhet a kora miatt. Cicciolina gondolatait ebben a cikkben olvashatod.

Sárközi Ákos: Évivel azt éreztem, hogy végre megtaláltam a másik felemet és most élek igazán

Eleinte feszélyezték a kamerák, de már ötödik éve ő az egyik zsűritagja A Konyhafőnöknek, és reméli, mostanra beletanult a tévézésbe. A Michelin-csillagos séf számára a legfontosabb cél most az, hogy minél több időt töltsön családjával, és tíz év mulva “ugyanebben a fantasztikus szerelemben” képzeli el magát. Az nlc.hu interjút készített Sárközi Ákossal a tévézésről, főzésről, magánéletről, hogy kiderüljön, mi változott A Konyhafőnök első szériája óta. A teljes beszélgetés itt található.

Ördög Nóra egy nagyon furcsa műsort kapott a TV2-től

A csatorna Totem címmel monumentális, mítikus kalandrealityt ígér a Bakonyból, amelynek során a farkasok és a szarvasok évszázados harca új erőre kap, jelentsen ez bármit is. Miről szól a műsor? Ebből a cikkből megtudhatod.

A Keresztanyu színésznője megmutatta óvodás kislányát

A Bárány Timike szerepét alakító Balogh Anna a Reggeli stúdiójában mesélt arról, mennyire megterhelő volt számára színházi színészként egy napi sorozat világába belecsöppenni. És előkerültek a fényképek az 5,5 éves Lizáról. Fotók, videó és további részletek itt.

Fülöp herceg orvosa megszólalt: ez volt a halál oka

Fotó: WPA Pool / Getty Images

Fülöp edinburgh-i herceg április elején, élete 100. évében hunyt el. Halála okáról erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

A liverpooli darukezelő iskolázatlan lánya, aki II. Erzsébet öltöztetője, asszisztense és egyik legfőbb bizalmasa lett

Remélem, én és a királynő együtt öregszünk meg.

Angela Kelly hamarosan betölti a 70-et, de nem szeretne nyugdíjba vonulni. Míg Erzsébet királynő a hazáját, ő Erzsébetet szolgálja teljes elszántsággal. Kellyt egy egészen egyedülálló karrierút vezette a királynő oldalára. 18 évesen esett először teherbe, 22 éves korában már három gyermek édesanyja volt, háromszor elvált, vállalkozása csődbe ment. Kelly életéről és a királynőhöz fűződő rendkívüli viszonyáról ebben a cikkben írnak.

Ez is érdekelhet

képcím

Újabb fejlemény Gálvölgyi János állapotában - a hét fontosabb...

képcím

Orosz katonai gépet vettek üldözőbe a svédek - fotókon a hét...

képcím

Hvg.hu: jelek, hogy válik Mészáros Lőrinc lánya