Puszi helyett önkéntes karantén: így készülnek a koronavírusra az idősebb hírességek

Startlap - Startlap
Olyan ismert magyar embereket faggattak a betegség elleni óvintézkedéseiktől, akik már nem éppen fiatalok. Bulvárösszefoglaló.

Puszi helyett önkéntes karantén: így készülnek a koronavírusra az idősebb hírességek, Korda György, Máthé Erzsi, Balázs Fecó és a többiek

Mivel a koronavírus főleg az idősebb korosztályra nézve igazán veszélyes, olyan ismert magyar embereket faggattak a betegség elleni óvintézkedéseiktől, akik már nem éppen fiatalok. Többen önkéntes karanténba vonultak, de olyan is akad, aki egyáltalán nem aggódik. 

Barta Sylvia fotóit látván még a járványról is elfelejtkezel

A Bartáért köztudottan lelkesedő Pachman Péter legutóbb arra kérte az időjóst, tegye fel a bikinis képeket a Facebookjára is, hogy szépen, lassan át lehessen nézni. Hát, most eljött az ő ideje: Barta Sylvia ugyan nem bikinis képeket posztolt, de a fotókon feszes cicanaciban látható, hogy ennek Pachmann falán lenne a helye, aranykeretben. A fényképeket itt nézegetheted.

A koronavírusos Tom Hanks üzent a karanténból, Orlando Bloom pedig éppen Csehországból tart hazafele, és ő is karanténba vonul

Tom Hanksről a minap derült ki, hogy ő már elkapta az új koronavírust, és feleségével közösen karanténban van. Most innen küldött egy rövid szöveget egy fotó kíséretében. Orlando Bloom eddig Prágában forgatott, onnan utazik haza, és szintén karanténba vonul. Ennek okait, valamint Hanks bejegyzését itt tudod megnézni.

Vasvári Vivien és Fecsó túl van az első válóperes tárgyaláson, a gyerekfelügyelettel nincs gond, de az anyagiakon továbbra is nagyon megy a vita

A luxusfeleség és Fecsó válási viszályairól nagyjából két hónapja semmi hír. Szerdán azonban megvolt az első bírósági jelenésük, és ennek kapcsán nyilatkozott a férj. Ebben a cikkben elolvashatod, mit mondott Fecsó, és az is kiderül, ki mit követel a pénzügyek terén.

I Will Survive: Gloria Gaynor olyan koronavírusos videót csinált, amitől örökre a szívünkbe zártuk 

Fotó: Michael Putland/Getty Images

“I Will Survive”, azaz “túl fogom élni”, énekli kultikus, hetvenes évekbeli slágerében Gaynor, és a szöveg a mostani járványhelyzetben új értelmet nyert. Ezt kihasználva az énekesnő egy fergeteges felvételt tett közzé. Íme.

Vajna Tímea lelkesen terjeszt egy teljesen idióta álhírt a koronavírusról

A szándék nemes, de a megvalósítás elég kártékony: Andy Vajna özvegye egy házilag elvégezhető tesztet, valamint egy védekezési módszert ajánl közösségi oldalán a koronavírus ellen. Az, hogy foglalkozik a helyzettel, maximálisan értékelhető, csak kár, hogy a tartalom, amit megosztott, egy nagy hülyeség, és ezáltal kifejezetten veszélyes is. Íme a poszt.

Erdélyi Mónika nem kicsit vette komolyan a felkészülést a járványra

Erre a linkre kattintva videón kukkanthatsz be mindannyiunk kedvenc Mónikája fagyasztójába, aki nemcsak hűtő fronton vetett be mindent. 

Oszvald Marika a vírus miatt kórházakban szeretne önkénteskedni, mint a háború alatt

A Fókusz megkérdezett néhány 60 éven felüli előadót, MeződiJózsefet, KóborJánost, Gávölgyi Jánost és Oszvald Marikát a koronavírusról. Utóbbi nagyon lelkes nyilatkozatot adott. A Fókusz videójáért ide kell kattintani.

Exkluzív interjú készült Stahl Judittal

 

 

 

 

 

 

A Tények és a Jó estét, Magyarország! híradósaként kezdte, majd a főzésre váltott, és amúgy van egy 15 éves lánya. Stahl Judit magánéletéről nem sokat tudunk, de ezúttal őszintén mesélt családjáról, munkájáról, és a vágyairól egy podcastos interjú keretében. A beszélgetést itt hallgathatod meg.

Rubint Rékának azt súgták a megérzései meg a kormányrendelet, hogy mindent le kell mondania a koronavírus miatt

Schobert Norbi felesége egy Facebook-videóval jelentette be, hogy milyen döntésre szánta el magát a járványveszély miatt. Íme a felvétel.

Ez is érdekelhet

képcím

Demcsák Zsuzsa Berki Krisztiánról: "Sütött róla a...

képcím

Bíró Ica szupermarketben keres állást

képcím

Salma Hayeket 14 éves lányával együtt fotózták, lenyűgöző...