Kiemelt Hírek 2020. április 24.

Barta Sylvia elárulta, minek köszönheti, hogy nem került az intenzívre

bubba Kiemelt Hírek 2020. április 24.
Gyógyíthatatlan betegsége miatt nem érte váratlanul az időjóst, hogy komoly tüneteket okozott nála az új koronavírus. Egy dologban ugyanakkor szerencséje volt, és ez megmentette az intenzív kezeléstől. Bulvárösszefoglaló.

Barta Sylvia elárulta, minek köszönheti, hogy nem került az intenzívre

A TV2 időjósának egész családja megbetegedett, de csak nála okozott tüneteket a koronavírus. Barta Sylviát ez nem lepte meg, ugyanis egy gyógyíthatatlan krónikus betegséggel küzd. Azóta sem sikerült teljesen meggyógyulnia, tünetei jelentősen mérséklődtek, de nem olyan régen még borzalmas állapotban volt. És a helyzet lehetett volna rosszabb is, Bartának szerencséje volt. Részletek itt.

Oroszlán Szonja exkluzív interjúban mesélt ismeretlen amerikai életéről: orvostanhallgatókat tanít, és nagyon jól érzi magát

Mióta Oroszlán Szonja elköltözött az Egyesült Államokba, nem sokat tudunk az életéről. A színésznő friss podcastinterjújában elmesélte: karrierje Philadelphiában 180 fokos fordulatot vett, korábban egy állatkórházban dolgozott, jelenleg pedig orvostanhallgatókat oktat. Oroszlán az interjú során elmondta, hogyan indult a kinti élete, amelynek új helyszínéül nem véletlenül Philadelphiát választotta, a városhoz több szálon kötődik. Arról is beszélt, hogy nem alkalmas a házasságra, és azért a színészkedéssel továbbra sem hagyott fel teljesen. A beszélgetést erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Kiss Ramóna megható, ölelkezős fotót, Curtis vidám mosolygós képet posztolt  fiáról

Doni, vagyis Curtis kisfia ha akarná, se tudná letagadni az apját: a rapper legújabb képén a szélesen mosolygó kisfiú gyakrolatilag egy miniatűr Curtisnek tűnik, egyelőre még hajból is körülbelül annyi van neki, mint a büszke papának. A fényképén nemcsak Doni, hanem édesanyja is szerepel, aki feltűnően jó formában van.

Míg Curtis a békés családi idillről posztolt, Kiss Ramónáék egy nehéz pillanatot örökítettek meg. A normálisan mindig vidám Noénak nagyon nehéz napja volt, ezért összebújt anyukájával – ez látható a fekete-fehér fotón. Ha Curtis képe érdekel, akkor ide, ha Kiss Ramónáé, akkor meg ide kell kattintani.

Neve miatt csúfolták a suliban a nyolcéves Coronát, Tom Hanks összebarátkozott vele, és küldött neki egy írógépet

Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Nem nehéz kitalálni, hogyan válhatott a gyerekek céltáblájává a nyolcéves Corona. Miután az elkeseredett ausztrál kisfiú megtudta, hogy Tom Hanks és felesége koronavírusosak voltak, úgy döntött, jobbulást kíván nekik, és leírta saját bánatát. Az üzenet nem maradt válasz nélkül. Részletek itt.

Luxusfeleségek: Csősz Boglárka különleges befektetési tanácsokat adott a magyar nőknek, Vajna Tímea nagy nehezen eladta Lamborghinijét

Amikor az 1978-as BUÉK! című film nyitójelenetében megkérdezi Bujtor István, hogy “miért fáj neked az én pénzem”, azt a választ kapja a kérdésre, hogy “azért, mert van”. Ez a rövid párbeszéd jól összefoglalja a Viasat Feleségek luxuskivitelben című műsorának célját. Mivel elindult a harmadik évad, ezért várhatóan minden hétre kapunk majd egy nagy adagot ebből a fájdalomból. Ezúttal Csősz Bogi alakítását ajánljuk a figyelmedbe, aki mialatt megmutatta a kisebb lakást érő kedvenc ékszerét, furcsa befektetési tanácsokkal látta el a magyar nőket. Íme a jelenet videón.

Mindeközben Vajna Tímea is hevesen üzletel: az özvegynek végre sikerült eladnia azt a kékről matt feketére fényeztetett Lamborghinit, amivel már egy éve küszködött. Ebből a cikkből  megtudhatod, ki vette meg a kocsit.

Szűcs Gabi elárulta, miért nem született soha gyermeke

A Cotton Club Singers egykori énekesnője már 48 éves, így biztosan lemaradt az anyaság örömeiről. Ebben a cikkben őszintén vall arról, mi ennek az oka.

Koronavírusban elhunyt a Knight Rider írója és producere

A Knight Riderrel és a Magnummal ismertté vált Joel Rogosin 87 éves volt. Karrierjéről és halálának körülményeiről itt írnak.

Richard Gere 70 évesen apa lett

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

 

Pirner Alma megmutatta katonás karanténszabályait: a tíz tételes lista tényleg egész kemény, de azért a harmada a szépségápolásról és az öltözködésről szól

A márciusban még Thaiföldön nyaralgató Pirner Alma most már utazgatás helyett a többséghez hasonlóan karanténban tölti életét. Sőt, mindezt viszonylag katonás szabályok között teszi: ezt onnan tudjuk, hogy Pirner az Instagramján beavatott a napi rutinjának rendjébe. Meg kell jegyezni, a regulák tekintélyes része arra vonatkozik, hogy Pirner Alma egy pillanatra se nézzen ki rosszul. Részletek itt.

Íme a Beckham család 7,8 milliárd forintos luxuslakása Miamiban

A londoni, 12,4 milliárd forintos, és a vidéki, 2,4 milliárd forintos házuk mellé David és Victoria Beckham a közelmúltban vásárolt egy ingatlant  egy Miamiban lévő felhőkarcolóban. A lakáshoz olyan nélkülözhetetlen dolgok is járnak, mint például egy saját helikopter-leszállópályája. A fényűző otthonról készült fotókért ide kell kattintani.

Keresés az oldalon