Kiemelt Hírek 2018. augusztus 06.

Balázs Klári: mellőlem nem tudták elcsábítani Gyurit

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 06.
Ma 66 éves az énekesnő.

Balázs Klári 66 évvel ezelőtt, 1952. augusztus 6-án Boros Klára néven. A Balázs vezetéknév első férjétől származik, hivatalos névként viszont a Korda Györgyné nevet viseli.

Énekesi karrierje a ’70-es években indult, a Mikroszkóp Színpad állandó zenekarában, a Periszkóp együttesben énekelt, majd a Skála együttes következett.

1980-ban a Halló, itt a Korda György című turnén vokálozott és ekkor ismerkedett meg későbbi férjével is. Egy évvel később összeházasodtak és sorra jelentették meg a közös albumaikat.

Közel 40 éve házasok, de Klári azt mondja, nem voltak mélypontjaik: „El kell keserítenem mindenkit, de nem volt ilyen egyetlen egyszer sem. Ezt soha senki nem hiszi el, mert úgy tartják, hogy egy házasságban mindig vannak veszekedések, de mi inkább megbeszélünk mindent” – mesélte a Borsnak. Úgy gondolja, pont jókor találkoztak, Korda György addigra már 40 éves elmúlt, kimulatta magát, kiélte magát, benne pedig mindent megtalált, amit a nőkben keresett. Nem is féltékenykedtek soha egymásra.

„Mi megbízunk egymásban, és szeretjük egymást. Annak idején körülöttem is bőven legyeskedtek fiúk, és persze egy-két elvetemült rajongólány Gyuri körül is mindig felbukkant. Sőt néha még ma is látunk elképesztően rámenős rajongókat, de ilyenkor mindig csak összenézünk Gyurival, és mosolygunk egyet.”

A mai napig rendszeresen fellépnek, igazi energiabombák a színpadon.

 

 

Forrás: Wikipedia

Keresés az oldalon