Balázs Klári 40. szülinapjára egy egész hotelt kapott férjétől

Startlap - Startlap
Vajna Tímeának már jóst is hívtak, aki különleges dolgot jövendölt neki. Caramel felesége nagyon nagy bejelentést tett. Megyeri Csilla szerint Berki szociopata, ezért is hívta őt hiába meztelenül fürdeni. Bulvárösszefoglaló.

Balázs Klári a 40. szülinapjára egy egész hotelt kapott Korda Györgytől

Balázs Klári azt mondta a Borsnak, hogy idén nem lesz olyan nagy a szülinapja, mint tavaly volt, és annak ellenére, hogy Korda szerint egy hete érezni a pénztárcáján felesége születésnapját, Klárika igazat mond, korábban ugyanis elég durva ajándékokat kapott. Pedig most is megtesznek, jobban mondva megvesznek minden tőlük telhetőt. Minderről a részleteket itt olvashatod el.

Vajna Tímeából sosem elég, ezért a Bors egy jósnőig futott vele, aki persze mondott valami tök meglepőt

Hiába készítette el a múlt hét elején a Vajna Timi-riportot a TV2, hiába adott az özvegy több nyilatkozatot is utána, ez sem volt képes betömni azt a mélyfekete űrt, amelyet Vajna Tímea fúrt az emberek lelkébe, hiszen mi más magyarázata lehet annak, hogy a Bors már megint megkérdezett egy jósnőt a Vajnánéról. Aminek egyébként a jövendőmondás tárgya örült, és komolyan megfontolta a jós váratlan vízióit. 

Caramel felesége bejelentette: nagyon nagy dologra készül a család

Nem túl olvasóbarát megoldás olyan címeket adni, mint amit mi itt egy sorral feljebb, mert aztán az esetek nagy százalékában kiderül, hogy koránt sincs szó komoly dologról. Caramelék esetében viszont tényleg nagy döntés született, aminek valószínűleg velük együtt fogsz örülni te is. Ha érdekel, miről van szó, akkor ezt a cikket olvasd el.

Megyeri Csillát hiába próbálta pucéran a medencébe csábítani Berki Krisztián, nem sikerült neki, mert “egy szociopata”

Megyeri Csilla az az ember, aki faragatlan megnyilvánulásaival került az Alföld Televízióból a kereskedelmi tévézés élvonalába, az Ázsia Expresszbe, jelenleg népszerű influenszer, és egy szempontból biztosan üdítő színfoltként emelkedik ki kollégái közül: ha feltesznek neki egy kérdést, elkezd őszintén fecsegni

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hétfő van, megint csak egy hétfő van… 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ hova szalad a világ…?! 😅

CSiLLa MEGYERI (@csillamegyeri) által megosztott bejegyzés,

– Azt mondtad, nem lesz könnyű ez az interjú, ugyanis kettyós csaj vagy.

– Az. Nem figyelek rá, hogy pontosan és szépen beszéljek.

Ezért nem kertel, és mi örülünk neki, mert a vele készült interjúban bevezet a képernyő mögötti viszálykodásba, de például azt is elmondja, mivel keres igazán sok pénzt

Horváth Éva kisfia Kapocs Zsóka gyerekét szórakoztatta kedvenc meséjével, mi meg közben elolvadunk

Szóval Borisz és Krisztián – előbbi Kapocshoz, utóbbi Horváthhoz tartozik – együtt játszottak a minap, és erről szerencsére egy kép is készült. Miért olyan jó ez? Nos, egyrész napvilágot látott a tény, hogy ezek szerint valószínűleg jóban van a két ismert mama, de főleg azért, mert a két babapocakos szőke kisfiú nagyon-nagyon cuki.

Házasság helyett szakítás lett Aurelio és Dominika kapcsolatából

Szeptemberben még lánykérés volt, most azonban mindennek vége Caversaccio Aurelio és Máté Dominika Réka között.A jegyesség felbomlásának elég csúnya oka van – tudhattuk meg Dominikától. Aurelio viszont vélhetően szeretné visszakapni menyasszonyát.

Benkő László fia mindenét feltette egy lapra

Meglepően kockázatos döntést hozott az Omega billentyűségenk fia, Benkő Balázs annak érdekében, hogy megmentse apjával közös belvárosi szórakozóhelyét, a Fészek Kulturális Központot. A következő cikkből megtudhatod, miről van szó, plusz Benkő László aggodalmait is elolvashatod.

A Drága örökösök szereplői elárultak néhány titkot a közelgő 2. évadról

Új szereplőkről, váratlan fordulatokról meséltek az RTL Klub hamarosan visszatérő sorozata, a Drága örökösök színészei a 2. évad reklámfotózásán, két szereplő pedig a Reggeliben is folytatta a ugyanezt.

Az idegösszeomlástól a harmonikus családi életig: Britney Spears fiai már akkorák, hogy mindjárt túlnövik anyjukat

Ki gondolta volna, hogy a nő, aki annak idején teljesen elvesztette a kontrollt az élete felett, kopaszra borotválta a fejét, és elvették tőle a gyerekeit, egyszer majd egy idillikus családi fotót fog posztolni két mosolygós kamasz fiával? Pedig igen, megtörtént, Britney Spears elment Disneylandbe a hatalmasra nőtt fiaival, normálisan viselkedett, szóval döbbenet, hogy mennyire elszaladt az idő. A fénykép és további részletek erre a linkre kattintva elérhetők.

Ez is érdekelhet

képcím

Kulcsár Edina és G.w.M járnak, Csuti megszólalt: "Nem szeretném...

képcím

50 év után leleplezték az Omega egyik leghíresebb dalának a...

képcím

Nádai Anikó videón mutatta meg eljegyzését: hatalmas baki...