Balázs Fecó három hete még színpadon énekelt: videón az egyik utolsó fellépése

Startlap - Startlap
A 69 évesen koronavírusban elhunyt Balázs Fecó egyik utolsó fellépése november 8-án volt, az Évszakok című slágerének feldolgozását adta elő Berkes Olivérrel. Bulvárösszefoglaló.

Balázs Fecó három hete még színpadon énekelt: videón az egyik utolsó fellépése

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész koronavírussal fertőződött, a múlt héten már válságos állapotban volt. Balázs Fecó 69 éves volt. Halála körülményeiről és munkásságáról ebben a cikkben olvashatsz. Balázs Fecó egyik utolsó fellépése november 8-án volt, az Évszakok című slágerének feldolgozását adta elő Berkes Olivérrel. Íme.

Curtis barátnője különleges interjút adott: egy balatoni naplemente indította el a kapcsolatukat

Curtis röpke házassága augusztusban ért véget, de ekkor már a rapper és a Győrben kosárlabdázó Barnai Judit párkapcsolatban voltak. Ez sokaknak szúrta a szemét, így a 26 éves sportoló most először mesélt a szerelmükről. Barnai elárulta, hogyan ismerkedtek meg, illetve nyíltan vallott a kettejük viszonyát érő támadásokról. A beszélgetésről itt elérhető egy videó, de akár el is olvashatod a lényeget.

Mindeközben megjegyeznénk, hogy újabb negatív hír érkezett Curtisről: egy balhé miatt eltiltották a focitól. Az esetről ebben a cikkben írnak.

Bajor Lili teljesen átalakult: előtte-utána fotókon 20 kilós fogyása

Bajor Imre lánya nemcsak testileg, de lelkileg is megváltozott a ledobott kilók hatására. Fotók és további részletek itt.

Majoros Hajnalka mérgezést kapott a koronavírus gyógyszereitől, iszonyatos tünetei voltak

Majka naponta videós naplóban számolt be koronavírus-fertőzése tüneteiről, amit ugyan Dundika is elkapott, de ő eddig nem beszélt betegsége lefolyásáról. Majoros Hajnalka kórházba nem került, de így is nagyon durva állapotban volt, köszönhetően a gyógyszeres kezelésének. Dundika Insta-bejegyzését ide kattintva találod.

Jennifer Aniston már évekkel a Jóbarátok előtt szerepelt a tévében, mutatjuk, hogy nézett ki akkor

Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

A gyanúsan feszes mosolyú színésznő orrplasztikáját leszámítva makacsul tagadja, hogy sebészeknek köszönheti jelenlegi külsejét, de a fényképei alapján nem csupán a genetikai lottó főnyereményét húzta ki. Félretéve a rosszmájúságot, Aniston fotóit puszta nosztalgiából érdemes megnézni, katt ide a képekért.

Csepregi Évának a koronavírus meg se kottyan

A 67 éves énekesnő csütörtöki nyilatkozatából az derül ki, hogy nem véletlenül vészeli át könnyedén a vírust. Íme a részletek.

Gulácsi Péter 25 milliót adott egy beteg kisfiúnak

A focista csendben adakozott, az SMA-ban szenvedő Zsombi szülei árulták el, hogy mit tett a Lipcse magyar kapusa gyermekükért. Gulácsi a pénz mellett egy személyes ajándékkal is meglepte Zsombort. Minderről bővebben itt olvashatsz.

Fordulat a Farm VIP-ben: Demcsák Zsuzsa meglepő bejelentést tett

A TV2 celebes reality műsorának pénteki adásban kinyilvánított fejlemények a játékosokat is váratlanul érték. Bővebben.

A Konyhafőnök VIP: Király Linda és Horváth Anna Sisa sírva röhögtek a zsűri kóstolásán, annyira elrontották a főzést

Fördős Zé megkérdezte, hogy a maradékot szolgálták-e fel neki, mire Király Lindáék nem bírták tovább, és megállíthatatlan röhögésben törtek ki, mert nem éppen úgy sikerült az étel, ahogy azt elképzelték. Videó.

Exkluzív interjú készült Kepes Andrással

Kepes András a World Press Photo 2012 kiállítás sajtótájékoztatóján a Néprajzi Múzeumban. (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

72 éve ellenére rendületlenül aktív, A boldog hülye és az okos depressziós címmel a napokban jelent meg a legújabb könyve. Az egykori tévés közismerten művelt ember, de azt már talán kevesebben tudják, hogy a humora is remek. Erre a linkre kattintva te magad is meggyőződhetsz erről, ha meghallgatod a Best magazin podcastbeszélgetését Kepes Andrással.

Ez is érdekelhet

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt

képcím

Kiderült, mit kérdezett Lajos herceg dédnagymamája halála után

képcím

Pásztor Anna megmutatta pilisi otthonát