Kiemelt Hírek 2021. augusztus 15.

"Az utasok sikoltozva kértek segítséget" - megszólalt a hajnali buszbaleset egyik túlélője

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 15.
Az asszonyt és keresztlányát a tűzoltók szabadították ki a busz roncsaiból, amely vasárnap reggel a szalagkorlátot átszakítva az M7-esen a felüljáró hídpillérének ütközött. Esti hírösszefoglaló.

Fotó: police.hu

“Az utasok sikoltozva kértek segítséget” – megszólalt a hajnali buszbaleset egyik túlélője

Az asszonyt és keresztlányát a tűzoltók szabadították ki a busz roncsaiból, amely vasárnap reggel a szalagkorlátot átszakítva az M7-esen a felüljáró hídpillérének ütközött. Bővebben.

Az LMP volt elnöke csatlakozik a Jobbikhoz

Demeter Márta úgy érzi, “az ellenzék legharcosabb politikusának” frakciójában tudja a legtöbbet tenni a kormányváltásért. Demeter döntéséről ebben a cikkben olvashatsz.

Az SZFE nagyon szomorú, amiért gyakorlatilag az összes filmes hallgató a Freeszfe egyesületben folytatja tanulmányait

Két diákot kivéve mindenki otthagyja a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, az intézmény az MTI-n keresztül üzente meg, mennyire szomorúak, amiért “megfosztják őket” az SZFE “lehetőségeitől”. Íme a közlemény.

Háromnapos oltási szünetet rendelt el a Kórházi Főigazgatóság

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő szerint a miniszterelnöknek nem ártana eldöntenie, hogy a “celebkedés” és a tűzijáték a fontos, vagy az oltások beadása. Részletek.

Drágállotta a fehérvári sportcsarnokot a kormány, most mégis megépítik, az induló ár ötszöröséből

Elérkezhetett a pillanat, amelyről Cser-Palkovics András, a térség fideszes polgármestere nyilatkozott az építkezés lefújása idején, egy másik, szintén leállított projekt, az onkológiai tömb kapcsán. Cser-Palkovics akkor azt mondta, megvárják, amíg “garantálható, hogy az építőipar tisztességes verseny után, megfelelő minőségben és vállalható árakon képes megvalósítani ezeket a beruházásokat”. Bővebben.

Az MSZP új környezetvédelmi minisztérium felállításával mentené meg a Velencei tavat

Kunhalmi Ágnes szerint a Fidesz nem foglalkozik a környezetvédelemmel, korábban még a klímaváltozást is tagadták. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Az afgán elnök elmenekült országából

A hírt közlő magas rangú belügyi tisztségviselője szerint a tálibok egyik képviselője már keresi Asráf Gánit. Mindeközben a tálib lázadók elkezdtek minden irányból betörni Kabulba. Az afganisztáni eseményekről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Szalai Ádám 8,5 millió forintot ajándékozott egy beteg kisfiúnak

A 4 éves Marci agydaganattal küzd, a Mainz magyar csatára alapítványán keresztül teljesítette szülei kérését. Szalai Ádám szívszorító videója Marci történetérőlerre a linkrekattintva látható.

Saját férje meggyilkolta a belga Forma-1-es versenypályája igazgatóját

A motorsport világában szintén jól ismert Franz Dubois magával is végzett, miután megölte a belga nagydíjnak otthont adó Spa-Francorchamps vezető Nathalie Maillet-t. Részletek.

Gerd Müllert gyászolja Németország

Fotó: Frinke/ullstein bild via Getty Images

A “nemzet bombázója”, a német futball ikonja, minden idők egyik legjobb támadójátékosa 75 éves volt. Gerd Müller életéről és halálának körülményeiről itt írnak.

Keresés az oldalon