"Az utasok sikoltozva kértek segítséget" - megszólalt a hajnali buszbaleset egyik túlélője

Startlap - Startlap
Az asszonyt és keresztlányát a tűzoltók szabadították ki a busz roncsaiból, amely vasárnap reggel a szalagkorlátot átszakítva az M7-esen a felüljáró hídpillérének ütközött. Esti hírösszefoglaló.

Fotó: police.hu

“Az utasok sikoltozva kértek segítséget” – megszólalt a hajnali buszbaleset egyik túlélője

Az asszonyt és keresztlányát a tűzoltók szabadították ki a busz roncsaiból, amely vasárnap reggel a szalagkorlátot átszakítva az M7-esen a felüljáró hídpillérének ütközött. Bővebben.

Az LMP volt elnöke csatlakozik a Jobbikhoz

Demeter Márta úgy érzi, “az ellenzék legharcosabb politikusának” frakciójában tudja a legtöbbet tenni a kormányváltásért. Demeter döntéséről ebben a cikkben olvashatsz.

Az SZFE nagyon szomorú, amiért gyakorlatilag az összes filmes hallgató a Freeszfe egyesületben folytatja tanulmányait

Két diákot kivéve mindenki otthagyja a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, az intézmény az MTI-n keresztül üzente meg, mennyire szomorúak, amiért “megfosztják őket” az SZFE “lehetőségeitől”. Íme a közlemény.

Háromnapos oltási szünetet rendelt el a Kórházi Főigazgatóság

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő szerint a miniszterelnöknek nem ártana eldöntenie, hogy a “celebkedés” és a tűzijáték a fontos, vagy az oltások beadása. Részletek.

Drágállotta a fehérvári sportcsarnokot a kormány, most mégis megépítik, az induló ár ötszöröséből

Elérkezhetett a pillanat, amelyről Cser-Palkovics András, a térség fideszes polgármestere nyilatkozott az építkezés lefújása idején, egy másik, szintén leállított projekt, az onkológiai tömb kapcsán. Cser-Palkovics akkor azt mondta, megvárják, amíg “garantálható, hogy az építőipar tisztességes verseny után, megfelelő minőségben és vállalható árakon képes megvalósítani ezeket a beruházásokat”. Bővebben.

Az MSZP új környezetvédelmi minisztérium felállításával mentené meg a Velencei tavat

Kunhalmi Ágnes szerint a Fidesz nem foglalkozik a környezetvédelemmel, korábban még a klímaváltozást is tagadták. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Az afgán elnök elmenekült országából

A hírt közlő magas rangú belügyi tisztségviselője szerint a tálibok egyik képviselője már keresi Asráf Gánit. Mindeközben a tálib lázadók elkezdtek minden irányból betörni Kabulba. Az afganisztáni eseményekről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Szalai Ádám 8,5 millió forintot ajándékozott egy beteg kisfiúnak

A 4 éves Marci agydaganattal küzd, a Mainz magyar csatára alapítványán keresztül teljesítette szülei kérését. Szalai Ádám szívszorító videója Marci történetérőlerre a linkrekattintva látható.

Saját férje meggyilkolta a belga Forma-1-es versenypályája igazgatóját

A motorsport világában szintén jól ismert Franz Dubois magával is végzett, miután megölte a belga nagydíjnak otthont adó Spa-Francorchamps vezető Nathalie Maillet-t. Részletek.

Gerd Müllert gyászolja Németország

Fotó: Frinke/ullstein bild via Getty Images

A “nemzet bombázója”, a német futball ikonja, minden idők egyik legjobb támadójátékosa 75 éves volt. Gerd Müller életéről és halálának körülményeiről itt írnak.

Ez is érdekelhet

képcím

Meghalt Suchman Tamás, az MSZP egyik alapítója

képcím

Megúszta az életfogytiglant VV Fanni gyilkosa

képcím

Blikk: A román kamionos hibázott a szlovákiai buszbalesetnél