Az megvan, hogy Barta Sylvia és Németh Lajos a TV2 hőskorában tangóztak egyet? Mutatjuk a videót

Startlap - Startlap
A két időjós még énekelt is. Bulvárösszefoglaló.

Az megvan, hogy Barta Sylvia és Németh Lajos a TV2 hőskorában tangóztak egyet? Mutatjuk a videót

Mindez abban az időszakban történt, amikor a TV2 még csiga tévé néven futott a logó miatt. A két időjós még énekelt is. A jelenet azért került elő, mert Barta Sylviának kedden születésnapja volt, ezért a Mokka stábja fogta őt meg Németh Lajost, és kimentek a Normafára pálinkázni meg nosztalgiázni. Mindkét jelenetről találsz videót ebben a cikkben.

Schobert Norbert Auschwitzcal és a gulággal példálózott a soványság kapcsán

A cukorellenes harc magyarországi nagykövete a Pesti TV egyik műsorában nyilatkozott “testszégyenítés, súlyfóbia, vékony kiváltságok” témakörben. Norbi ismét sajátos gondolatokat villantott meg. Részletek itt.

Az exatlonos Szabó Franciska elárulta titkát: 19 évesen akarata ellenére férjhez adták

A cselgáncs Európa-bajnok roppant nyíltan vállalja élete kevéssé vidám pontjait, őszintén beszélt erotikus fétisvideóiról és nehéz körülményeiről. Szabó Franciska újabb súlyos történetet osztott meg, ezúttal kényszerházasságáról. Ha kíváncsi vagy, mit mesélt, akkor katt ide.

Pécsi Ildikó fogadott fia megszólalt a százmilliós örökségről

L. Péterfi Csaba kikérte magának a vagyon miatt őt érintő vádaskodásokat, egészen más módon foglalkoztatja a decemberben elhunyt színésznő hagyatéka. Mindeközben egy titkos végrendeletről suttognak. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Harrison Ford nem akart tolakodni, két óráig állt sorban a vakcináért a többiekkel

Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Az amerikai Variety friss riportja szerint számos híresség nevével visszaélve soron kívül tülekszik a vakcináért. Tanulságos ellenpélda a 78 éves Ford esete, aki nem csak beállt a sorba ahogy kell, de ezt senkinek az orrára nem köti, az egészre csak véletlenül derült fény. Részletek itt.

Szinetár Dóra: Rendkívül károsnak és veszélyesnek tartom azt a fajta kommunikációt, amit Apáti Bence folytat

Aki esetleg nem tudná: Szinetár Dóra interjút adott a Magyar Narancsnak, amelyben “egy negyed mondat erejéig” megemlítette Apátit is, a Magyar Nemzet balettáncos publicistája pedig válaszcsapások sorozatával reagált, illetve a minap jelezte, hogy perre megy. Szinetár nyilatkozata itt olvasható.

Meghalt Bruce Kirby, a Columbo sztárja

A 95 éves tévés karakterszínész egy idősotthonban távozott az élők sorából. Fia keserédes szavakkal búcsúzott apjától. Kirby halála körülményeiről és munkásságáról itt írnak.

Az adóhivatal a bugyis fiókban kereste Lagzi Lajcsiék céges papírjait

Galambos Lajos jogi képviselője újabb részleteket osztott meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) razziájáról. Dr. Fröhlich Krisztián szerint a NAV egyértelműen túllépett egy határt, egy olyan ügy miatt, amelyhez ügyfelének és feleségének semmi köze. További információkért katt ide.

Lil G-t kétszer megerőszakolták, decemberben majdnem megölte magát

Laskai Lili, vagyis Lil G 18 éves kora ellenére komoly traumákon esett át. A témáról a Blikknek beszélt, és szavaiból kiderült, hogy nem a decemberi volt az első öngyilkossági kísérlete. Bővebben.

80 éves anyja a Playboyba illő erotikus képet lőtt Elizabeth Hurley-ről

Fotó: Ian Jacobs/Getty Images

Az 55 éves színésző legújabb szexizős fotója nyomán felvetődött a kérdés, hogy mégis ki készítette a felvételt. A kínos ötleteket követően Hurley tisztába tette az ügyet. A választól nem lett kevésbé furcsa a helyzet, mindenesetre a fénykép születésének történetén túl maga a kép is említésre érdemes, nem éppen közösségi oldalra való tartalomról van szó. Íme.

Ez is érdekelhet

képcím

Tüntetők találkoztak össze Novák Katalinnal a szegedi...

képcím

Nagyon erős járványt várnak a következő hetekre a háziorvosok

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...