Az építészből lett író, aki szerepelni nem szeret, de jó cél érdekében megteszi: ő Olena Zelenszka, Ukrajna first ladyje

Startlap - Startlap
"Nem esek pánikba, és nem fogok sírni: nyugodt leszek, és magabiztos. A gyerekeim és a férjem mellett maradok. És mellettetek! Szeretlek titeket, és imádom Ukrajnát" - írta Olena Zelenszka aznap, amikor Oroszország megtámadta Ukrajnát. Bulvárösszefoglaló.

Tilla: Putyin esetében egy olyan emberről beszélünk, aki szisztematikusan megöl, kinyír újságírókat évek óta

Borzalmasan rossz állapotban vagyok, de nyilvánvalóan ez abszolút lényegtelen. Továbbra is egy dolog lenne a legfontosabb, hogy ez a háború véget érjen. Ehhez azért lehet, hogy fontos lenne az is, hogy az oroszok meg mindenki más is tisztában legyen azzal, hogy mi történik a világban

– véli Tilla, aki kutyasétáltatás közben osztotta meg gondolatait az orosz-ukrán háborúról. Videó.

Oszvald Marikát nem zavarta a háború, mindenáron meg akarta tartani oroszországi fellépését

Mi arra gondoltunk, akkor is megyünk, miért ne mennénk, hát ott nincs háború.

A hetvenéves énekesnő még akkor is ragaszkodott szentpétervári fellépéséhez, amikor leállt a légi közlekedés. A gálaműsorból nem lett semmi – hogy miért, az kiderül ebből a videóból, amelyen Oszvald Marika az Ukrajnában zajló eseményekről is elmondja gondolatait.

Holló Márta lett a Magyar Telekom egyik vezetője

Kevesen tudják, de az RTL Klub egykori műsorvezetőjének jogi és gazdasági végzettsége is van, és habár a képernyőtől sem búcsúzott el, évek óta egyéb területeken is dolgozik. Részletek.

Mila Kunis megtörte a csendet az orosz-ukrán háború kapcsán

Chris Weeks/Getty Images for Burberry

Amikor Ashton Kutcher csernovici születésű feleségét 2014-ben a kelet-ukrajnai véres eseményekről kérdezték, visszautasította a választ, és kijelentette, azért, mert hétéves koráig Ukrajnában élt, még nem azonosul az országgal. Úgy tűnik, valami nagyon megváltozott, mert férjével közösen most több mint 3 millió dollárt adományoztak a menekültek megsegítésére, és legújabb videójában már büszke ukránnak vallja magát. Bővebben.

Ő Michael Schumacher ritkán látott lánya: gyönyörű felnőtt nő lett Ginából

Az 1997-es születésű Gina-Maria Schumacher szintén sportol, de ő az autók helyett a lovakat választotta, komoly eredményekkel: Európa-bajnoki és világbajnoki címet is nyert. Öccsével ellentétben viszont keveset ír róla a sajtó. Bővebben.

Görög Zita megkérdezte randipartnerét, mennyit költene a vacsorára, aztán megkérte, hogy inkább hajléktalanoknak vásároljanak belőle ételt

Ez a történet nem végződött túl jól, a lelkes hódoló ugyanis “végig duzzogott, és amikor elvittük az adományt, a srác a hajléktalanok közelébe sem jött, kiszállt a menő autójából, és sürgetett, hogy menjünk már, mert fázik” – fogalmazott. A modell jelenlegi párja, a focista Laczkó Zsolt viszont már egészen másképp fogadta azt, hogy barátnője több hajléktalan emberrel is rendszeres kapcsolatban áll. Görög, aki jelenleg ukrán menekülteknek segít, interjúban beszélt arról, hogyan támogat másokat. Ha érdekel a beszélgetés, akkor ezt a cikket olvasd el.

II. Erzsébet nagy összeggel támogatja az ukrajnai menekülteket

 A Buckingham-palota megerősítette a hírt, a királynő komoly humanitárius segítséget nyújtott a háború áldozatai számára. Részletek.

Először fotózták Jennifer Lawrence-t szülése óta, de elég nehéz ráismerni

Mark Davis/Getty Images

Az Oscar-díjas színésznő féltve őrzi magánéletét, nincs közösségi oldala, gyermekét a legnagyobb titokban szülte meg, így az, hogy a napokban lesifotókat készítettek róla, igazi kuriózumnak számít. Talán a mackónadrág és a tesipóló, de még inkább a smink hiánya lehet az oka annak, hogy Lawrence simán elsétálhatna mellettünk az utcán, sosem jönnénk rá, hogy kivel találkoztunk. Galéria.

(Címlapkép: Brendan Hoffman/Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Videón mutatta meg bomba alakját az 52 éves Barta Sylvia

képcím

Ennyi keresett Milák Kristóf a vizes vb-n

képcím

Dobó Kata 25 évvel ezelőtti, ikonikus ruhájában jelent meg