Aradszky László özvegye: Kipakolom a ruháit, hogy olyan legyen, mintha csak elugrott volna valahová

Startlap - Startlap
A tavaly elhunyt énekes szobájában minden úgy van, mintha még most is élne, és ha Aradszky Éván múlik, akkor ez nem is fog változni.

Tavaly október 8-án, 82. születésnapja után kevesebb mint egy hónappal hunyt el Aradszky László. Feleségével, Évával majdnem 50 évig voltak házasok. Az asszony szívében férje halála tátongó űrt hagyott. Éva a Story magazinnak mesélt arról, milyen nehezen dolgozza fel a történteket.

A házasok külön szobában aludtak, mivel a Aradszky még késő éjjel is a számítógépe előtt ült, miközben felesége már régen elaludt. A táncdalénekes szobája halála óta változatlan állapotban őrzi egykori lakója emlékét.

“Több száz nyakkendője és sok-sok fellpéőruha sorakozik itt. Mennyit zsörtölődtem vele, amikor szerteszét hagyta a zakóit. Lám, most én pakolom ki a ruháit, hogy érezzem az illatát, hogy olyan legyen, mintha csak elugrott volna valahová” – magyarázta az özvegy, aki szeretné, ha ez mindig így maradna. “Minden a helyén marad, nem is fog változni semmi” – jelentette ki Aradszky Éva.

Címlapkép: MTVA Fotó/ Zih Zsolt

Ez is érdekelhet

képcím

"Rádöbbent, hogy engem keres Katában, de sajnos nem talált" -...

képcím

Megerőszakolásáról vallott Vámos Erika

képcím

'Lacikám, nemsokára megyek utánad' – betartotta Koós János...