Kiemelt Hírek 2019. augusztus 28.

Áprilisban született Böde harmadik gyereke, de a focista mégis elhagyta családját

Startlap Kiemelt Hírek 2019. augusztus 28.
"Meg kell tanulnom újra járni"- Kálmán Olga elárulta, miért tűnt el a nyilvánosság elől. Szaxi Maxi öccse meglepően nyilatkozott testvére haláláról. Szomorú titkot árult el Judy kollégájáról, aki a 21 évvel ezelőtti baleset idején a volán mögött ült. Bulvárösszefoglaló.

Böde Dani elhagyta a családját és összejött egy másik sportolóval

Böde Dánielt szerető családapaként ismerte a világ, úgy tűnik azonban, hogy a Ferencváros korábbi focistája elhagyta családját. Böde már egy másik sportolóval alkot egy párt, pedig áprilisban megszületett harmadik gyermeke. A következő cikkből nem csak az derül ki, kivel jött össze a futballista, de a kapcsolatukról is megtudhatsz érdekes információkat. Részletek itt.

“Meg kell tanulnom újra járni”- Kálmán Olga elárulta, miért tűnt el a nyilvánosság elől

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nem emlékszik, hogy mit írt Gyurcsány Ferencnek, de nem is tartja lényegesnek, a hívása egyébként is először Dobrev Klárának szólt. A Fidesszel is együtt tudna dolgozni, viszont nem gondolja, hogy érkezésével leomlana a NER. Nincs B terve, nem is foglalkozik azzal, hogy mi lesz, ha nem választják meg, mert újságíróként megtanulta, hogy milyen bizonytalanságban élni. Puzsért nem akarja lebeszélni az indulásról, Karácsony üzengetését viszont veszélyesnek tartja. Keressétek az interjút Kálmán Olga főpolgármester-jelölttel az Indexen! . 📷 @orsiisnotfound ✍🏻 @fabian_x_tamas . #interju #kalmanolga #kálmánolga #hirek #hírek

Index.hu (@index.hu) által megosztott bejegyzés,

Miután a fővárosiak nem őt választották meg az ellenzék közös főpolgármester-jelöltjének, Kálmán Olga gyakorlatilag felszívódott. Az alábbi cikkben megtalálod videóüzenetét, amelyben egy teljesen váratlan dologgal indokolja azt, miért nem hallottunk felőle az elmúlt hetekben.

Szaxi Maxi öccse meglepően nyilatkozott testvére haláláról

67 évesen, hosszú, szenvedésekkel teli betegség után távozott az élők sorából Fekete Gyula, vagyis Szaxi Maxi, a Dolly Roll és a Hungária szaxofonosa. Haláláról most öccse, Fekete Gábor előadóművész is megszólalt, aki meglepő dolgot mondott.

Szomorú titkot árult el Judy kollégájáról, aki a 21 évvel ezelőtti baleset idején a volán mögött ült

Nem gondolkozom azon, milyen lehetne az arcom, vagy milyen lenne úgy mosolyogni, hogy nincsenek hegek. (…) Már úgy gondolok a balesetemre, hogy kaptam egy küldetést: segítsek másokon

– meséli súlyos autóbalesetéről Judy. A Groovehouse énekesnője azonban elárulta, hogy zenésztársa, az autót annak idején vezető Kárpáti Zsolt egyáltalán nem így áll az immár több mint két évtizede történt balesethez. A részletekért ezt a cikket olvasd el.

Hódi Pamela bikinis képeitől eláll a szavunk

Hódi Pamela friss instás képein, amelyeken aranyszínű bikiniben feszít a máltai tengerpart előtt, elég nehéz lenne fogást találni. Illetve talán azt, hogy az arca alig látszik, de ez elsőre fel se tűnik, annyira eltereli a figyelmet az, amit viszont nagyon is leplezetlenül mutat meg a fényképeken. A fotókat ebben a cikkben találod.

A 2000-es években az egyik legfelkapottabb énekesnő volt, mára felismerhetetlenné változtatta az arcát a plasztika

Ma már Lil Kim neve talán elsőre nem ugrik be, de ha néhány slágerét is betennék, tuti rögtön mindenki tudná, kiről van szó. Az énekesnő annak idején sem épp visszafogott ízléséről volt híres, viszont roppant szerencsés külseje miatt tulajdonképpen minden jól állt neki. Épp ezért rejtély, mégis miért feküdt kés alá, ráadásul nem egyszer, és faragott egykori szexi vonásaiból egy olyan fizimiskát, ami még a legnagyobb jóindulattal is legfeljebb egy csúnyán kiöregedett orosz prostituáltéra emlékeztet. A hátborzongató metamorfózist ebben a cikkben nézheted meg.

Hogyan tudott így lefogyni egy évvel a szülése után Nyári Dia? Fürdőruhás képek következnek

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anyukám szeme💚látom őt, ha tükörbe nézek🖇

N y á r i D i á n a (@nyaridia) által megosztott bejegyzés,

A Barátok közt szereplőjének kisfia egy hónappal ezelőtt ünnepelte első születésnapját, ennek fényében pedig különösen figyelemre méltó Nyári Dia alakja. A színésznő egy fehérneműnek is simán beillő fürdőruhában mutatta meg magát, és ezzel együtt azt, mennyire vékony. A Tihanyban készült fényképeket ezen az oldalon nézegetheted.

“Pokolian fáj” – Delhusa Gjon beszámolt küzdelmes felépüléséről

Még nincs egy hete, hogy Delhusa Gjon egy balatoni jachton csúnya balesetet szenvedett, amelynek következtében rohammentővel kellett kórházba szállítani. Ha ide kattintasz, elolvashatod részletes beszámolóját az állapotáról.

Ed Sheeran meghökkentő bejelentést tett

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take me back to London #jackandrose 📸 @zakarywalters

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés,

Hétfői ipswichi fellépésével véget ért Ed Sheeran 2017 tavaszán megkezdett Divide című turnéja, amelynek keretében a Szigetre is ellátogatott. A 893 napon át tartó koncertsorozat utolsó állomását igen meglepő bejelentésselzárta. Azt, hogy mit mondott pontosan, erre a linkre kattintva olvashatod el.

A híres amerikai komikus keményen visszavágott azoknak, akik szexuális zaklatással vádolják Michael Jacksont

Miután a Leaving Neverland című dokumentumfilm nyomán újra elővették Michael Jackson állítólagos zaklatási ügyeit, az emberek reakciója erősen megosztott volt. Dave Chapelle komikus standup-műsorában kiállt a néhai popcsillag mellett, és elég határozottan odamondott azoknak, akik szexuális abúzussal vádolják Jacksont. Ha érdekel, mit mondott Chapelle, akkor itt folytasd az olvasást.

Keresés az oldalon