Kiemelt Hírek 2018. június 13.

Angelina Jolie nagyon közel áll ahhoz, hogy elveszítse a gyerekek felügyeleti jogát

Fruzsi Kiemelt Hírek 2018. június 13.
A bíróság kártékonynak minősítette a színésznő viselkedését.

A bíróság újabb határozatot hozott Angelina Jolie és Brad Pitt régóta húzódó válása kapcsán zajló gyermekelhelyezési ügyében: elvehetik a gyerekeket a színésznőtől, ha nem engedi őket normálisan érintkezni Brad Pittel – számolt be a Just Jared. A hat gyerek elsődleges felügyeleti joga jelenleg a Jolie-t illeti, aki épp a Demóna második részét forgatja Londonban.

A bíró szerint a gyermekekre nagyon kártékony hatással van, hogy Jolie akadályozta a láthatást, és még a telefonos kapcsolattartásba is beleszólt. Készült egy láthatási beosztás, ami részletesen rögzíti, hogy Pitt mikor és mennyi időt tölthet a gyermekekkel, valamint azt is eldöntötték, hogy a színész akkor hívja gyermekeit amikor akarja, és Jolie számára megtiltották a szöveges üzeneteik ellenőrzését. Mivel Maddox már idősebb (16 éves), ezért rá a láthatási beosztás nem vonatkozik, ő saját maga dönthet arról, mikor szeretne apjával találkozni.

Súlyos következményekkel járhat, ha Angelina Jolie megszegi az új szabályokat: a bíróság elveheti tőle a gyermekek felügyeleti jogát.

Keresés az oldalon