Andorai Péter már nagyon beteg volt

Startlap - Startlap
A színművész haláláról megszólalt volt felesége, fia és Bodrogi Gyula. Bulvárösszefoglaló.

Andorai Péter már nagyon beteg volt

A február elsején, élete 71. évében elhunyt Kossuth-díjas színművész leromlott fizikai állapota miatt már szerepeket sem vállalt. Ebben a cikkben részletesen olvashatsz erről, továbbá megtudhatod, miként nyilatkozott a szomorú hírről Andorai volt felesége és fia, illetve Bodrogi Gyula.

Valóságshowban fog szerepelni Meghan Markle

A hírek szerint a Megxit utáni idők egy netflixes együttműködéssel indulnak Meghan Markle számára.

Jennifer Lopez 12 éves lánya milliók előtt énekelt a Super Bowlon

Az amerikai foci bajnoki döntőjének félidejében Shakira és Jennifer Lopez a várakozásoknak megfelelően képes volt mindent kihozni a 15 perces műsoridőből, mégis a fellépés legkiemelkedőbb pontja J. Lo lánya volt. A 11 éves Emme Maribel Muñizról már egy ideje tudni, hogy örökölte anyja tehetségét, most pedig mindezt gigaközönség előtt bizonyította is egy rövid szóló és némi anya-lánya duett keretében. Íme a produkció videón és fényképeken.

Hiába hirdették meg az idei BAFTA-gálát a fenntarthatóság jegyében, Katalin hercegnén kívül szinte mindenki köpött a dress code-ra

Mivel a következőkben kizárólag női outfitekről lesz szó, Robert De Niro segítségével megmutatjuk, hogyan öltöztek fel a férfiak a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségén. (Fotó: MTI/EPA/Neil Hall)

Tudjuk jól, hogy az őserdők harcosává avanzsált Leonardo DiCaprio szeret magánrepülőzni, ahogy azt is, hogy tök mindegy, mennyire volt vegán a Golden Globe, így is marha nagy ökológiai lábnyoma van egy ilyen eseménynek. Így hát szemrebbenés nélkül vehetjük tudomásul, hogy a 2020-as BAFTA-gálán  Katalin hercegné mellett nem volt túl sok ember, aki betartotta a kérést, és újrahasznosított ruhában  érkezett. Katalinnak meg amúgy az ilyesmi nyilván kötelező, de ettől még értékelendő az igyekezete, főleg, hogy ráadásul nagyon csinosan vette a gardróbja ezt az akadályt (is). De nem volt mindenki ilyen szerencsés. Az eseményről összeállított galériát itt találod.

Érthetetlen, miért pont ez volt a legnagyobb félelme a Brexittel kapcsolatban Hajdú Steve-nek és brit feleségének, mindenesetre megoldották a problémát

Pécsi Ildikónak tényleg nagyon rossz éve lehetett, ha ilyen döbbenetes örömmel fogadja az életműdíját: “Megmentették ezzel az életemet”

Életműdíjat kap Pécsi Ildikó a Magyar Filmakadémia Egyesülettől. De ami igazán érdekes, az nem is ez, hanem az, ahogy erről nyilatkozott: egészen elképesztő hálával és örömmel. A művésznő szavait ebben a cikkben idézik.

Pamela Anderson 12 napig bírta a házasságot, aztán szakított a férjével

Január 21-én a legnagyobb titokban esküdött örök hűséget Pamela Anderson Jon Petersnek, és talán jobban tették volna, ha tovább titkolóznak, akkor ugyanis nem derült volna ki, hogy két hétig sem tartott a nagy boldogság.

Völgyesi Gabi életét megváltoztatta a titokzatos fülzúgása: “Magam sem gondoltam, hogy a kínai orvoslás segít majd”

Fülzúgással indult, és hosszas kálvária lett Völgyesi Gabi vesebajából, akinek végül a kínai orvoslás hozta el a megváltást. A Unique énekesnője elmesélte, miként változtatta meg életét a betegség és a keleti medicina. A beszélgetést erre a linkre kattintva találod.

Bódi Guszti: A saját bőrünkön éreztük a mélyszegénységet, az éhezést és a nélkülözést

Miközben elárulta, hogyan nyert 20 centtel százezreket, Bódi Guszti felidézte azokat az időket, amikor még keserves szegénységben éltek feleségével.

“Nem lehet megunni” – közölte Dér Heni, és egy félmeztelenül pucsítós fotót posztolt

Régi álma teljesült Dér Heninek, amikor Kubába utazott párjával, a konyhafőnökös Bakos Gergővel. A nyaralás remek lehetőséget teremtett a tél közepén arra, hogy az énekesnő aligruhában tárja fel gondosan acélosra dolgozott testét. A fotóért ide kell kattintani.

Ez is érdekelhet

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...