Andorai Péter már nagyon beteg volt

A színművész haláláról megszólalt volt felesége, fia és Bodrogi Gyula. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-02-03 13:42

MTI Fotó: Kovács Tamás

Andorai Péter már nagyon beteg volt

A február elsején, élete 71. évében elhunyt Kossuth-díjas színművész leromlott fizikai állapota miatt már szerepeket sem vállalt. Ebben a cikkben részletesen olvashatsz erről, továbbá megtudhatod, miként nyilatkozott a szomorú hírről Andorai volt felesége és fia, illetve Bodrogi Gyula.

Valóságshowban fog szerepelni Meghan Markle

A hírek szerint a Megxit utáni idők egy netflixes együttműködéssel indulnak Meghan Markle számára.

Jennifer Lopez 12 éves lánya milliók előtt énekelt a Super Bowlon

Az amerikai foci bajnoki döntőjének félidejében Shakira és Jennifer Lopez a várakozásoknak megfelelően képes volt mindent kihozni a 15 perces műsoridőből, mégis a fellépés legkiemelkedőbb pontja J. Lo lánya volt. A 11 éves Emme Maribel Muñizról már egy ideje tudni, hogy örökölte anyja tehetségét, most pedig mindezt gigaközönség előtt bizonyította is egy rövid szóló és némi anya-lánya duett keretében. Íme a produkció videón és fényképeken.

Hiába hirdették meg az idei BAFTA-gálát a fenntarthatóság jegyében, Katalin hercegnén kívül szinte mindenki köpött a dress code-ra

Mivel a következőkben kizárólag női outfitekről lesz szó, Robert De Niro segítségével megmutatjuk, hogyan öltöztek fel a férfiak a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségén. (Fotó: MTI/EPA/Neil Hall)

Tudjuk jól, hogy az őserdők harcosává avanzsált Leonardo DiCaprio szeret magánrepülőzni, ahogy azt is, hogy tök mindegy, mennyire volt vegán a Golden Globe, így is marha nagy ökológiai lábnyoma van egy ilyen eseménynek. Így hát szemrebbenés nélkül vehetjük tudomásul, hogy a 2020-as BAFTA-gálán  Katalin hercegné mellett nem volt túl sok ember, aki betartotta a kérést, és újrahasznosított ruhában  érkezett. Katalinnak meg amúgy az ilyesmi nyilván kötelező, de ettől még értékelendő az igyekezete, főleg, hogy ráadásul nagyon csinosan vette a gardróbja ezt az akadályt (is). De nem volt mindenki ilyen szerencsés. Az eseményről összeállított galériát itt találod.

Érthetetlen, miért pont ez volt a legnagyobb félelme a Brexittel kapcsolatban Hajdú Steve-nek és brit feleségének, mindenesetre megoldották a problémát

Pécsi Ildikónak tényleg nagyon rossz éve lehetett, ha ilyen döbbenetes örömmel fogadja az életműdíját: “Megmentették ezzel az életemet”

Életműdíjat kap Pécsi Ildikó a Magyar Filmakadémia Egyesülettől. De ami igazán érdekes, az nem is ez, hanem az, ahogy erről nyilatkozott: egészen elképesztő hálával és örömmel. A művésznő szavait ebben a cikkben idézik.

Pamela Anderson 12 napig bírta a házasságot, aztán szakított a férjével

Január 21-én a legnagyobb titokban esküdött örök hűséget Pamela Anderson Jon Petersnek, és talán jobban tették volna, ha tovább titkolóznak, akkor ugyanis nem derült volna ki, hogy két hétig sem tartott a nagy boldogság.

Völgyesi Gabi életét megváltoztatta a titokzatos fülzúgása: “Magam sem gondoltam, hogy a kínai orvoslás segít majd”

Fülzúgással indult, és hosszas kálvária lett Völgyesi Gabi vesebajából, akinek végül a kínai orvoslás hozta el a megváltást. A Unique énekesnője elmesélte, miként változtatta meg életét a betegség és a keleti medicina. A beszélgetést erre a linkre kattintva találod.

Bódi Guszti: A saját bőrünkön éreztük a mélyszegénységet, az éhezést és a nélkülözést

Miközben elárulta, hogyan nyert 20 centtel százezreket, Bódi Guszti felidézte azokat az időket, amikor még keserves szegénységben éltek feleségével.

“Nem lehet megunni” – közölte Dér Heni, és egy félmeztelenül pucsítós fotót posztolt

Régi álma teljesült Dér Heninek, amikor Kubába utazott párjával, a konyhafőnökös Bakos Gergővel. A nyaralás remek lehetőséget teremtett a tél közepén arra, hogy az énekesnő aligruhában tárja fel gondosan acélosra dolgozott testét. A fotóért ide kell kattintani.

Mai nap hírei

Amikor a Mikulás a nagyi fülbevalójában cigizik az ovi előtt – nagy ünnepi lebukások

wmn.hu5 órája

Életmentő, de súlyos károkat okozhat a lélegeztetés

szimpatika.hu6 órája

A rák nem pihen, ne csak a lázad mérd!

napidoktor.hu7 órája

Mégis bíróság elé áll az Angliát rekordidő alatt átszelő sofőr

napmintnap.com9 órája

Érdemes-e most Xbox One X-et vagy PS4 Pro-t venni? Meddig fogsz tudni játszani rajtuk?

metabro.hu16 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu18 órája

Sértett hangvételű közleményben válaszol Orbán Viktor Manfred Webernek

168ora.hu18 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu19 órája