Kiemelt Hírek 2018. július 19.

Amikor Donald és Ivanka Trump szuperhősruhában pózolnak - ezek voltak a nap képei

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 19.
Válogatásunk a nap leglátványosabb fotóiból.

Árvíz pusztított Lengyelországban

Nem kímélte a lengyel falvakat, de a hidakat sem.

Árvíz megrongálta híd a Tátrában, a szlovák határ közelében fekvő lengyel város, Zazadnia térségében 2018. július 19-én. (MTI/EPA/Grzegorz Momot)
Árvíz a Tátrában fekvő lengyel faluban, Male Cichében. (MTI/EPA/Grzegorz Momot)
MTI/EPA/Grzegorz Momot

Ismét Donald Trump ellen tüntettek 

Tüntetők a “Hazaáruló” szó megformálásával követelik Donald Trump amerikai elnök lemondását, a demokrácia védelmét és a korrupció elleni szembeszállást a washingtoni Fehér Ház előtt Putyin-Trump csúcstalálkozó után. (MTI/EPA/Michael Reynolds)
MTI/EPA/Michael Reynolds
MTI/EPA/Michael Reynolds
MTI/EPA/Michael Reynolds

Elkezdődött a Comic-Con

Az idén július 19. és 23. között megrendezésre kerülő Comic-Con a világ egyik legnagyobb ilyen jellegű nemzetközi rendezvénye.

Supergirlnek öltözött résztvevők érkeznek a 49. Comic-Con képregény- és szórakoztatóipari fesztiválra a kaliforniai San Diegóban. (MTI/AP/Richard Vogel)
Legókockákból épített figura népszerűsíti A Bosszúállók: Végtelen háború című filmet a 49. Comic-Con képregény- és szórakoztatóipari fesztiválon. (MTI/AP/Invision/Chris Pizzello)
Donald Trump amerikai elnököt és lányát, Ivanka Trumpot ábrázoló kartonfigurák között pózol egy férfi a Trump Titánjai című szatirikus képregény. MTI/AP/Invision/Chris Pizzello
Dr. Artemus Peepersnek öltözött résztvevő érkezik a 49. Comic-Con képregény- és szórakoztatóipari fesztiválra a kaliforniai San Diegóban 2018. július 18-án. Az idén július 19. és 23. között megrendezésre kerülő Comic-Con a világ egyik legnagyobb ilyen jellegű nemzetközi rendezvénye. (MTI/AP/Invision/Chris Pizzello)

Salvini ellen tüntettek Rómában

Az olasz Radikális Párt (PR) támogatói pirosra festett tenyérrel tüntetnek a Matteo Salvini olasz belügyminiszter által képviselt politikai irányvonal ellen a belügyminisztérium székháza előtt Rómában. (MTI/EPA/Fabio Frustaci)
MTI/EPA/Fabio Frustaci
MTI/EPA/Fabio Frustaci

Teraszos rizsföldek 

Teraszos rizsföldek a Meghálaja északkelet-indiai szövetségi államben fekvõ Dzsovai városának térségében a monszunidőszak elején. (MTI/EPA)
MTI/EPA
MTI/EPA

Datolyafesztivál Livában

Versenybírók gyümölcsöt mustrálnak a 14. alkalommal rendezett évenkénti datolyafesztiválon az Abu-Dzabitól mintegy 260 kilométerre, délnyugatra fekvő Livában. (MTI/EPA/Ali Haider)
Frissen szüretelt gyümölcs. (MTI/EPA/Ali Haider)
Frissen szüretelt gyümölcsöt kóstol egy versenybíró. (MTI/EPA/Ali Haider)
MTI/EPA/Ali Haider
Hagyományos módon, orrhegyük összeérintésével üdvözli egymást két arab férfi a datolyafesztiválon. (MTI/EPA/Ali Haider)
Fürtökben lóg a datolyapálma frissen szüretelt gyümölcse. (MTI/EPA/Ali Haider)
Kézműves terméket készít egy arab nő a fesztiválon. (MTI/EPA/Ali Haider)

Keresés az oldalon