Ambrus Attilát kiutálják a veresegyházi piacról: "Ha ez így megy tovább, a Polgármesteri Hivatalhoz fordulok"

Startlap - Startlap
Saját bevallása szerint az ország majdnem minden termelői piacán megfordult már portékáival, de soha nem tapasztalt ahhoz hasonlót, ami Veresegyházon fogadja, amikor kéthetente megérkezik. Bulvárösszefoglaló.

Ambrus Attilát kiutálják a veresegyházi piacról: “Ha ez így megy tovább, a Polgármesteri Hivatalhoz fordulok”

A bankrablóból lett keramikus, aki saját bevallása szerint az ország majdnem minden termelői piacán megfordult már portékáival, soha nem tapasztalt ahhoz hasonlót, ami Veresegyházon fogadja, amikor kéthetente megérkezik. Bővebben.

Vujity Tvrtko és családja Alaszkába költözött

Ahogy Hawaii esetében, úgy most is igencsak lazán jelentették be azt a tényt, hogy arrébb költöznek 5 ezer kilométerrel. Fotó és további részletek itt.

A Fekete özvegy új filmklipje egy imázsfilm is lehetne Budapestről

Akciódús verzióban legalábbis. Scarlett Johansson és Florence Pugh egy autós üldözésben vesznek részt, de a magyar főváros utcái is elég komoly reflektorfényt kapnak. Videó.

Gyuricza Dóra ellenállhatatlanul fest bikiniben

A Maldív-szigeteken eltöltött közelmúltbéli vakációjáról osztott meg egy egészalakos fotót, amin tökéletes testet villant, és közben elárulja, hogy hosszú ideig bántotta saját magát külseje miatt. A bejegyzés erre a linkre kattintva érhető el.

Katalin hercegné biztos felnevetne azon a képen, amit az internet valahogy előtúrt Meghan Markle-ről

Fotó: Clive Mason/Getty Images

A felvétel két évvel azelőtt készült, hogy Markle megismerte volna Harry herceget, mégis bizonyos értelemben ez az első közös fotója Katalin hercegnével. Íme.

A Hegyi doktor Lilije ma már csodaszép, felnőtt nő, aki épp az esküvőjét tervezi

Ronja Forcher 10 éves volt, amikor Lilli Gruber szerepében A hegyi doktor – Újra rendel című sorozatban képernyőre került. Azóta eltelt 14 év, a színészkedéssel nem hagyott fel, elkötelezett környezetvédő, és kicsit meglepő, de a Playboyban is szerepelt. Ha kíváncsi vagy Ronja Forcher életére, akkor ezt a cikket olvasd el.

A Konyhafőnök: az agyi trombózison átesett Norbi újra megsérült

A korábban az RTL Klubnál dolgozó Kiss Norbert  a forgatás közben lett rosszul egy agyi vérrögtől, de rendkívül kitartó, így orvosi felügyelet mellett továbbra is a kamerák előtt főz. Ismételt sérülését követően mégis majdnem feladta a játékot. Videó.

Molnár Andi fényképen mutatta meg, mivel kereste a kenyerét, mielőtt híres táncos lett

A Szombat esti láz és a Dancing with the Stars versenyzője, illetve zsűritagja 15 évvel ezelőtt egy viszonylag különleges szakmát űzött. Fotó.

Interjú készült Adával: “Nem dekoráltuk túl a babaszobát, tervezzük, hogy nemsokára hazaköltözünk Magyarországra”

Napok kérdése, és Pintér Adrienn megszüli harmadik gyermekét Nürnbergben. A mindenórás műsorvezetőt az alkalomhoz illően a terhességről, anyaságról, szülésről és a családjáról kérdezték, és a beszélgetés végére váratlanul magyarországi terveire derült fény. A teljes interjú itt olvasható.

Hiába lesz két hét múlva 48, Heidi Klum elképesztően néz ki

Klum 20 évvel ezelőtt. (Fotó: Evan Agostini/ImageDirect)

Az évtizedek telnek múlnak, de az, hogy a német származású szupermodell mindeközben folyamatosan makulátlanul néz ki, lassan olyan biztossá válik, mint az adó meg a halál. Klum ezúttal Los Angelesben jelent meg egy alaposan kivágott ruhában, érdemes kattintani és megcsodálni. Fotó.

Ez is érdekelhet

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Hivatalosan kiderült, mi okozta II. Erzsébet halálát

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók