Alighanem az év legszörnyűbb gyilkossága történt Pásztón – Háromgyerekes anya végzett a csecsemőjével (+18)

Videón az elkövető őrizetbe vétele.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-01-10 06:53

Őrizetbe vette a rendőrség azt a 34 éves pásztói nőt, aki a napokban szülte meg gyermekét, majd – mint korábban megírtuk – megölte az újszülöttet.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Nágel Tamás felidézte, hogy hétfőn este állampolgári bejelentés érkezett a főkapitányságra, miszerint Pásztó belterületén egy újszülött testrészét találták meg.

Az ügyben ezután indítottak nyomozást, majd rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves helyi lakost – tette hozzá.

Nágel Tamás tájékoztatása szerint a jelenlegi adatok, valamint az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a nő a napokban szülte meg gyermekét, akit ezt követően megölt.

A nőt őrizetbe vették és indítványozzák előzetes letartóztatását.

A folyosón találták meg a csecsemőfejet

A Blikk információi szerint egy kutya találta meg a csecsemő levágott fejét. Az eb a konténerek között kutatott élelemért Pásztó úgynevezett Büge városrészénél, ahol a szegényebb családok élnek, ekkor akadhatott a testrészre.

A pásztói házban élők, ahová az eb bevitte a kisbaba fejét, először észre sem vették, mivel tért haza a négylábú. – A vejem ki akart menni a vécére, és a folyosón volt egy csecsemőfej – mondta a házban élő nő.

A Blikk úgy tudja, H. Mónika végig titkolta még a családja előtt is a terhességét. Párja, János sem tudott arról, hogy a nő gyermeket hord a szíve alatt.

– Volt már három gyerekük, két közös és egy Móni előző kapcsolatából. Ahogy a korábbi terhességénél is, amikor hat hónapos terhesen vallotta be, hogy gyereket vár, most is titkolózott, de ezúttal sajnos az utolsó pillanatban sem beszélt. Azt gondolom, hogy nem is a testvéremtől született a baba, hanem Móni titkos szeretőjétől – mondta a lapnak a férj testvére.

 

Forrás: MTI/Blikk

Fotó: Police.hu

 

Címkék:

gyilkosság Pásztó

Mai nap hírei

Nem halt ki a világ legnagyobb ragadozója? Fotón a bizonyíték!

metropol.hu10 órája

Hamarosan új funkcióval bővül a Netflix!

metabro.hu12 órája

Elmeszelte az Alkotmánybíróság az új hulladékgazdálkodási törvényt

agroinform.hu14 órája

Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval érkezhet az iPhone13

gsmring.hu15 órája

Milyen virágmagokat vessünk januárban? – Hogyan készül házilag a mini üvegház?

agrotrend.hu17 órája

Poloskákat találtak Boldog István egykori polgármesteri hivatalában

168ora.hu18 órája

Felháborító a bíróság döntése a Jézust ábrázoló karikatúra ügyében

demokrata.hu18 órája

Elolvadtunk! Michael Douglas először tarthatta a kezében pár hetes unokáját

joy.hu19 órája