Aleska: Nem fordult még elő, hogy egy szülő nem bízta rám a kislányát, csak mert felnőttfilmezéssel foglalkoztam

A mai napig sok rosszindulat övezi Sáfrány Emesét pornós szereplései miatt, de egyáltalán nem bánja, hogy vállalta igazi arcát és múltját a nyilvánosság előtt.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-02-21 13:08

Fotó: YouTube/ BlikkTV

Sáfrány Emese, aki korábbi szakmájában pornószínésznőként még Aleska Diamondként volt ismert, mindent megtett, hogy maga mögött hagyja filmes múltját. Légtornázni kezdett, amivel nagyon komoly sikereket ér el: 2016-ban a rigai világbajnokságon ezüstérmes lett, 2017-ben pedig megnyerte az Európa-bajnokságot. Azóta stúdiójában gyermekekkel foglalkozik, de teljesen még mindig nem tudta lemosni magáról korábbi foglalkozásának árnyait. Az egykori pornószínésznővel a Story magazin beszélgetett. 

Sosem merül fel a civil életemben, hogy mivel foglalkoztam. Nem fordult még elő, hogy egy szülő nem bízta rám a kislányát, csak mert felnőttfilmezéssel foglalkoztam

– nyilatkozta Sáfrány, akivel nem mindenki olyan korrekt, mint a szülők. Elmondásai szerint a TV2 Exatlon versenyét azért adta fel, mert csapattársai pornós karrierje miatt kiutálták, a sportteljesítményével nem foglalkoztak, és már rögtön az elején csúnya tekinteteket kapott. Felnőttként visszatekintve saját maga is rossz döntésnek tartja a erotikus szerepléseit, de hozzátette, hogy ezt tizenéves korában még nem láthatta.

 

Akkor nem mértem fel, hogy ez rossz döntés, ami egész életemre kihat majd. Hiszen teljesen más ember voltam. Harmincévesen a mostani énem nemhogy nemet mondana, de be se vonzana egy ilyen ajánlatot. Akkoriban sebezhető, kiszolgáltatott voltam. (…) Huszonévesen újabb döntés volt, hogy vállaltam a múltam a nyilvánosság előtt. Ezt viszont nem bánom. Számos híresség van Magyarországon, aki nem vállalja fel az igazi arcát és a múltját. Szerintem korrekt kiállni és azt mondani: ez van, vagy így kellek, vagy sehogy. Ez is én vagyok, ez által lettem az, aki. Fáj, hogy ezért a bátorságért a mai napig pofonokat kapok.

Mai nap hírei

Vizsgálat indult a Pfizer vakcinája ellen, de aggodalomra nincs ok

metropol.hu8 órája

Szijjártó elment Hollandiába, és elmondta a Magyar Távirati Irodának, hogy a hollandok tiszteljék jobban a magyarokat

444.hu9 órája

Ezt okozza aha túl kevés a pajzsmirigy hormon

napidoktor.hu12 órája

Már költözik a honvédség a Központi Raktárba

transpack.hu14 órája

Kelet-európai rabszolgáktól erős a német húsipar

agraragazat.hu14 órája

Menczer: Senki nem tiltja, hogy olyan gyártókkal tárgyaljunk, akikkel Brüsszel nem

168ora.hu15 órája

Donald Trump azért még utoljára odaszúrt egy nagyot a Huawei-nek

gsmring.hu16 órája

Hó és jég a Szahara kapujában - havazott a sivatagban

koponyeg.hu18 órája