Pornót talált egy nő vőlegénye telefonjában, egy héttel az esküvőjük előtt szakított vele

Tiszta és igaz szerelemről álmodozott a lány, kedvese miatt viszont mindez köddé vált.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-05 12:52

Fotó: Thinkstock

A 21 éves Claire Dalton abban a hitben élt, hogy megtalálta az „isteni elvárásoknak megfelelő, tiszta szerelmet” barátjával, ám nagyot kellett csalódnia a férfiban.

Az eset még tavaly történt, a lány elmondása szerint akkor fél éve jártak jegyben barátjával, és már csak egy hét volt hátra az esküvőig, amikor számára megdöbbentő felfedezést tett.

Csak azt akarta megnézni vőlegénye mobilján, hogy mikor zár be egy bolt, amikor több megnyitott oldalt is talált. Ezek mindegyikén pornó jelenetek voltak láthatók, vagy saját megfogalmazása szerint „beteges és eltorzult elképzeléseket arról, hogyan kéne kinéznie egy nőnek”. Persze ezen a ponton nem bírt ellenállni, és végigcsekkolta: további szaftos képre bukkant.

Nem örült a látványnak Claire, és úgy döntött, neki nem kell olyan férj, aki pornóoldalakat nézeget. Ezért lemondta az esküvőt egy héttel a nagy nap előtt.

Mindezt a Love What Matters (Mit számít a szerelem) blogoldalon vallotta be egy posztban.

Úgy éreztem magam, mint akit megcsaltak. Hirtelen teljesen más színben láttam a kapcsolatunkat, hiába voltak boldog emlékeink. Úgy éreztem, értéktelen vagyok. Amúgy ez nem csak egy egyszeri dolog volt a részéről. Az együtt töltött éveink alatt máskor is nézhetett pornót, lehet, hogy pont akkor, amikor én is otthon voltam. Kiderült, hogy akit évekig szerettem, és akiben mélyen megbíztam, egész idő alatt hazudott nekem. Immár teljesen idegennek érzem őt, nem tudok többé megbízni benne, miközben minden kapcsolat alapja az őszinteség. Mindez egy évvel ezelőtt történt, de csak most tudok róla beszélni. Remélem, hogy aki ezt elolvassa, tudja, hogy nem ő az első, aki valami hasonlón ment át. Igen, úgy érzed: összetört a szíved, és hosszú ideig fájni fog, de van remény a gyógyulásra! – írta a csalódott lány.

Forrás: Ladbible

Címkék:

párkapcsolat pornó

Mai nap hírei

Elolvadtunk! Michael Douglas először tarthatta a kezében pár hetes unokáját

joy.hu4 órája

Ezer alatt az új fertőzöttek száma

demokrata.hu6 órája

Végéhez közelít a Dunaferr drámája

autopro.hu7 órája

Müller Cecília elárulta, mikortól válhat kötelezővé a koronavírus elleni védőoltás

life.hu7 órája

6,6 millió Pfizer-vakcina érkezik Magyarországra az év végéig

168ora.hu7 órája

Egyre többen használják a DuckDuckGo privát keresőt

gsmring.hu8 órája

Ezt ne hagyd ki! Köllő Babett átlátszó felsőben pózolt

metropol.hu17 órája

5 szuperegészséges diétás étel ami azonnal és hosszan eltelít

unilife.hu19 órája