Videón, ahogy a váci állatkínzó az utcán vonszolja a szétvert kutyát

Startlap - Startlap
A férfi nadrágszíjjal bántalmazta az állatot, majd ököllel ütötte a fejét, és végül a pórázánál fogva az utcán húzta maga után a súlyosan bántalmazott állatot. Esti hírösszefoglaló.

“Előbb nadrágszíjjal verte, majd feltette a falra és ököllel ütötte a fejét. Ezt követően az utcán vonszolta a magatehetetlen kutyát” – videóra vették a váci állatkínzót

A Segítő kezek az Állatokért nevű csoport vezetője könyörtelen állatkínzásról számolt be, amelynek elkövetőjét ismerik, és egy felkavaró felvételt is megosztottak az esetről. A videót itt találod.

Mihályi Győző reagált a szexuális zaklatási vádakra, a Színházi Dolgozók Szakszervezete pedig gyorsan döntött az ügyben

A színművész az ATV képernyőjén beszélt arról a levélről, amelyben egy állítólagos korábbi szexuális zaklatásáról írtak. További részletekért ide kattints, ahol videón is megnézheted Mihályi válaszát.

Mindeközben a Színházi Dolgozók Szakszervezete, melynek elnökségét Mihályi látja el, és amely etikai bizottságot hívott életre a zaklatási vádak kivizsgálására, közleményben jelezte, hogyan döntöttek. A szöveg itt található.

Angyal ügyvédje: nyilatkozott a zsarolással vádolt Németh Gábor

Molnár Zsolt, az MSZP fővárosi elnöke az ATV-ben lépett a nyilvánosság elé, állítva: ő az, akit a Borkai Zsoltot leleplező Ördög ügyvédje blog mintájára életre hívott Angyal ügyvédjén megzsaroltak, és elég egyértelműen Németh Gábort írta körül, mint a blog szerzőjét. A dologra azóta már Németh is reagált: ha érdekel, mit mondott, akkor ezt a cikket olvasd el.

A kormány átírta a hatalmas tiltakozást kiváltó kulturális törvénytervezet legkritikusabb pontjait

Semjén Zsolt hétfőn benyújtotta a parlamentnek a kulturális törvényt, ez már azonban jelentősen más, mint a civil és szakmai szférában egyaránt jókora vihart kavart december 3-án kelt kormányzati előterjesztés. A változtatásokról ebben a cikkben írnak.

Vidnyánszky Attila elmagyarázta, miért lenne tök jó az új színháztörvény

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A már emlegetett kulturális törvénytervezet ellen sorra szólaltak fel jelentős művészek, hétfő estére tüntetést is meghirdettek, amelyen egy ember bizonyosan nem vesz részt: Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója nem tiltakozik, hanem kifejezetten örült a kormány javaslatainak, és hétfő reggel az M1-en el is magyarázta, miért. Vidnyánszky érvelése erre a linkre kattintva olvasható.

A pornóiparban dolgozhatott a nő, aki a kormány ingyen tankönyves plakátján szerepel

Egymillió gyermek kap ingyen tankönyvet

– hirdeti a felirat, amely alatt egy édesanyát és gyermekét ábrázoló páros látható. Tomor András, vagyis “Pornós Tomor”, a felnőtt filmes világ ismert alakjának elmondásai alapján a plakáton látható B. Erika nem csupán édesanyaként tevékenykedett a kétezres évek végén. A dologról B. Erikát is megkérdezték. Minderről bővebben itt írnak.

Hadházy szerint Karácsonynak stratégiát kellene váltania, és kezdésként megzsarolni Orbán Viktort

A politikus a Facebookon üzent a főpolgármesternek. Részletek itt.

Meglepő, de szerdától csökkennek az üzemanyagárak

Ebből a cikkből megtudhatod, mennyit kell majd fizetni ezután.

Elhunyt Ormos Mária

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A Széchenyi-díjas történészt, a diktátorok monográfusát december 8-án, vasárnap érte a halál. Ormos Mária munkásságáról és életéről ebben a cikkben olvashatsz.

Oroszországot négy évre eltiltották az olimpiáktól és a világbajnokságoktól

A döntés hátteréről és következményeiről itt tájékozódhatsz.

Ez is érdekelhet

képcím

"El kell foglalnunk Brüsszelt" - Orbán Viktor kiadta választási...

képcím

Orbán: Ezt most túlzásnak érzik a hallgatók, de nem túlzás

képcím

Folytatódhat Orbánék konferenciája Büsszelben