Kiemelt Hírek 2018. december 10.

Alekoszhoz megérkezett a tértivevény Kim Dzsonguntól: már a vasút lezárását tervezi a csúcstalálkozóhoz 

Startlap Kiemelt Hírek 2018. december 10.
Nagy Alekosz a postafordultával megszülte az egyetlen logikus következtetést: mivel a diktátor Dennis Rodmant is meghívta magához miután levelet írt, ezért 'vagy ő jön el, vagy engem hív magához'.

A Bors írta meg a nap legfontosabb hírét: kiderült, hogy Kim Dzsongun megkapta Nagy Alekosz levelét, ugyanis az érdi biztonsági őrhöz visszaérkezett az ezt igazoló tértivevény Észak-Koreából.

Alekosz szürreális világában ebből komoly konklúzió vonható le: a nők elutasításától agresszív hisztériában vergődő realityszereplő már arról fantáziál, hogyan zárják le a fehérvári vasútvonalat a diktátor számára, hogy meglátogathassa kedves kis görög-magyar barátját. Alekosz egészen odáig ment, hogy a világhírű amerikai kosarashoz, Dennis Rodmanhez hasonlította a helyzetét, aki az elmúlt években többször meglátogatta Kim Dzsongunt.

Szerintem neki a világ minden pontjáról sokan írnak, de Európából nem érkezik sűrűn levél. Ezért, ha látja, hogy ez egy Európából származó, ma­gyar levél, akkor a kíváncsiság arra fogja sarkallni, hogy ezt elolvassa. Amennyire ismerem, vagyis azok alapján, amit eddig olvastam róla, azt gondolom, hogy ő szereti, ha valaki nyit felé, és látja rajta az elhatározást. Dennis Rodman példája jut eszembe, akit meghívott magához, miután a kosaras a jó kívánságait küldte. Abban bízom, hogy ez velem is így lesz. Vagy ő jön el, vagy en­gem hív magához. (…) A kertem végében van a balatoni vasútvonal. Szívesen venném, ha vonattal érkezne, itt meg tud állni. Szerintem semmi akadálya, ha a Délitől Székesfehérvárig le­zárják a vo­nalat miatta mondjuk három napra, amíg átvizsgálják és itt állomásozik.

 

Keresés az oldalon